Şu an zaten izinlisin canım. İyi ki yazdın dediğim gibi yoksa menü bekliyor olacaktım. Döndüğünde devam edicez. Kilo verip en yüksek yüzdeyi yapan grup yıldızı oluyor o şekilde 1 uyarini sildirebilirsinnasıl sildire biliyorum ve ben bi süre olamayacağım durdurmanı istiyorum
Hosbulduk@yiiteeSismaniye @Childdevelopment Migrenben @Pandora27 yeniden gruplara yerlestiniz kızlar. Tekrar hoş geldiniz
yiitee canım boy ve hedef kilo alabilir miyim tekrar
Profil iyi olmuş sürekli kamçılarHosbulduk
Boy 1.64
Hedef 64 (bir zamanların 57si hey gidi hey)
Tamamdır mazeretli saydımsınavında başarılar
Hosbulduk
Boy 1.64
Hedef 64 (bir zamanların 57si hey gidi hey)
Lise boyu 60 dim. Evlendim 60 dan 80 e bir anda çıkıp yıllardır 80-82 takılıyorum. İnşallah bu sefer vericezHoş geldin:)
2021'ye kadar 65-68 arası gezerken 2. çocuğumun doğumundan sonra yaklaşık 1 yaşındayken kilo olayım kontrolümden çıktı aynı rakamları gördüm ben de. İnşallah veririz hepsini :)
Yeni gruba girer girmez ceza mı almışımBu hafta kazanan grup
Tank GirlsEki Görüntüle 3444012
Grup üyelerinden @bbeeyyzzaam 3 günlük egzersiz cezasından 1 gün silindi2 gün bekliyorum
Kaybeden grup geçtiğimiz 2 haftanın lideri
Elektra Natchios
Grup üyelerinin
asliogretmen Tante Rosa Denise haftalık sonuçta kilo vermiş olsanız bile yüzde de sonuncu grup olduğunuz için 1 gün egzersiz cezaniz var. 24 saat içinde tamamlanmasi gerekiyor
Chek 3 günlük cezaya +1 gün de grup cezası eklendi
Zaten 24 saatlik cezalar yarını da kapsıyor canım. Yarın akşama kadar vakti vardı ama bugünden tamamlamissin ayağına sağlıkYeni gruba girer girmez ceza mı almışımÇokom yarın tamamlarım, bugün yetiştiremeyebilirim.
Oo efsane döndü diyosunÇokom benim yeni hedefi 65 mi yapsakçok mu iddialı olur hayatım boyunca 69 un altına inmedim
Chocolita
Zaten 24 saatlik cezalar yarını da kapsıyor canım. Yarın akşama kadar vakti vardı ama bugünden tamamlamissin ayağına sağlık
Oo efsane döndü diyosunyapalim hemen bir 65 saralım aabime
Lise boyu 60 dim. Evlendim 60 dan 80 e bir anda çıkıp yıllardır 80-82 takılıyorum. İnşallah bu sefer vericez