- 9 Temmuz 2023
- 25
- 86
- 23
82.55 tim maalesef regl oldum.Tarti göndermeyen 2 kişi var. Bu yüzden grup yıldızları belirlenemedi. 3 en geç 3.30 a kadar bekleyip diğer arkadaşlar arasından belirlenecek
Tebrik ederim canlarrrrrYıldız Savaslarinda Bu Hafta
Ağır siklette Tank Girl yıldızıChocolita
Elektra Natchios yıldızıChek le karşı karşıya geldi
Ve kazanaaannnChocolita ben oldum ikimizde ödemli döndük. Sadece ben biraz daha az ödemli döndüğümden almış oldum yine de kendimi tebrik ediyorum. Her şey kontrol altında
Eki Görüntüle 3443945
Bombala kızımTank Girl bu haftada zirvede
Eki Görüntüle 3443950
Hafif sıklette Black Canary yıldızıesmusumm
Süper Girl yıldızı @Alys la karşı karşıya geldi
@Alys aramızda bulunamadığı için mağlup sayıldığından (keşke tartı alabilme şansımız olsaydı)esmusumm 1. Oldu Tebrikler
Eki Görüntüle 3443953
Vee tekrar ve tekrar Black Canary şovunu yapıyorEki Görüntüle 3443951
1'incilerimiz
Chocolita
@esmusumm
Cezalariniz silindi (bugün dahil)
500 kalori ödül hakkı (kullanmamalıyız )
2 gün dokunulmazlık (menü egzersiz bildiriminden muaf)
2'incilerimiz
@AlysChek
300 kalori ödül hakkı
Tebrik ederim canlarım
ellerine sağlık çokomİlk sayfa güncellendi. Katılan arkadaşlarla beraber gruplarda değişiklik oldu. İnceleyebilirsiniz
Aylık sonuçlardaChek -2.35
Migrenben -2.40
asliogretmen -0.80 kilo verdi. Tebrik ederim kızlar çok güzel sonuçlar
Hasimato insülin direci vb. Kilo vermeyi yavaşlatan rahatsızlığı olan arkadaşlardan ay sonu vermesini beklediğimiz kilo 800 gram
asliogretmen de bu sınırlar içinde güzel ilerliyor. Azar azar ama istikrarlı
Tatilde oluyor. Kızma kendineOff sabahtan çektim ama şimdi cesaret edebiliyorum 2,5 kg almisim tatildeydik ve cok düzensiz beslendim
Eski kilo: 62.2
Yeni: 64.7
Fark yüzde: +3,86
Regl de çok normal. Regl geçsin simdi yeni başlangıç yaptığın için hızlıca ödemden kurtulursun. Sonra devamı da gelir inşallah82.55 tim maalesef regl oldum.
82.85
+300 gram
Yüzdeliği +0,363 gram
Tamam canım bende yapayımHaftalik sonuçta
Ben,Chek esmusumm Childdevelopment teacher_as
+ geldiğimiz için cezaya kaldık
3 gün 10.000 adım
3 gün kanıtlı 45 dk Leslie
3 gün kanıtlı 30 dk kardiyo
Birini seçip yapıyoruz hanımlar
Ben veesmusumm karşılaşma da 1. Olduğumuz için bu cezadan muafiz. Ama ben yine de yapmak istiyorum. Sana da tavsiye ederim esmusum
Eksik tartılar olduğu için henüz belirlenemese de, 1. Ve sonuncu olan grupla beraber cezalar 1 gün artıp 1 gün eksilebilir
Bu sporlari nasıl kanitlayacağiz yürüyüş dışındaHaftalik sonuçta
3 gün 10.000 adım
Ben veesmusumm karşılaşma da 1. Olduğumuz için bu cezadan muafiz. Ama ben yine de yapmak istiyorum. Sana da tavsiye ederim esmusum
Eksik tartılar olduğu için henüz belirlenemese de, 1. Ve sonuncu olan grupla beraber cezalar 1 gün artıp 1 gün eksilebilir
2 Temmuz Yıldız Savaşçıları
Tank Girl yıldızıPandora27
Elektra yıldızıTante Rosa Denise 'e karşı!
Black Canary yıldızıMigrenben
Süper Girl yıldızıbaltasar 'a karşı!
Hak eden kazansın!
Gelelim en sevdiğim bölüme
baltasar canım Grup yıldızı olduğun için 1 uyarın silindi hiç uyarı kalmadı. Güzel bir temizlik yaptın
Yürüyüş yapabilirsen sadece onu kanitlayacaksin canım hepsi birlikte değil. 3 gün hangisini kanitlama şansın varsa onu yaparsın.Bu sporlari nasıl kanitlayacağiz yürüyüş dışında
Tamamdie bende öyle yapayim teşekkür ederimYürüyüş yapabilirsen sadece onu kanitlayacaksin canım hepsi birlikte değil. 3 gün hangisini kanitlama şansın varsa onu yaparsın.
Akıllı saatle ya da adım sayarla.
Saat yoksa Leslie başlarken ve biterken ekran görüntüsü de atabilirsin. Orada o YouTube ekran görüntüsüne güvenicez yapacak bir şey yok. En makbulu telefondaki adım sayar ya da akıllı saat tabi.
Yüzen arkadaşımız havuz alaninda yüzmeye başladığı saati ve bitirdiği saati çekerek kanitlamisti
Haftalik sonuçta
3 gün 10.000 adım
Tamamdır mazeretli saydımBu cezaları pazar gününden itibaren yapabilir miyim cumartesi sınavlarım var da
Kızının üniversitesi hayırlı olsunHanımlar ben unutmuşum şehir dışındayım. Şimdi aklıma geldi. Çok yoğun geçti. Kızımın üniversite kayıt oryantasyon işleri filan. Bu hafta beni affedin. Kusura bakmayın lütfen.Chocolita
nasıl sildire biliyorum ve ben bi süre olamayacağım durdurmanı istiyorumadyas mesajını tekrar bulamadım ama uyarıları sildirmek istediğini yazmistin. Grup yıldızı olarak sildirebilirsin