Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boy 157yiitee @Sismaniye Childdevelopment Migrenben Pandora27 yeniden gruplara yerlestiniz kızlar. Tekrar hoş geldiniz
yiitee canım boy ve hedef kilo alabilir miyim tekrar
Ben niye uyarı aldığımı anlamadımUyarı hatırlatma
yiitee 1
@teacher_as 1
@suspushanimcim 2
Childdevelopment 1
@Fateb 1
@labellevie 1
@adyas 2
Chocolita 1
Adı o ama başka ne yazacam ki bulamiyom mercimekli bosey desem ne diyecek bayağı açıkladım kiz
Allah zihin açıklığı versin. Menü güzelmiş.Kahvaltı
2 domates
1 dilim peynir
Latte
1 kaşık bal tereyağı
Ara öğün 2 kayısı
Akşam bamya yemeği
Yoğurtlu soğuk meze
Kpss surecindeyim spor yapamıyorum benim cezami erteleyebilme şansımız var mi yoksa mecburen yapacağım sınavıma 18 gün kaldı hic biseye vakit ayiramiyorum Chocolita
Cıs yaz. 5 tane olanı varya cıs yap kimse görmedenAdı o ama başka ne yazacam ki bulamiyom mercimekli bosey desem ne diyecek bayağı açıkladım kiz
DüzenledimCıs yaz. 5 tane olanı varya cıs yap kimse görmeden
Bende sabah tost yemezsem bişey içemiyorum. Su bile içemem yani. Doymuyorum tostsuz. Senin menü de güzelmiş. Afiyet olsun.
Şişşt gelcekler şimdi.Düzenledim
Süper menü de spor da.İyi Geceler
25 Haziran Menü ve Spor Bildirimi
08.30 2 yumurta, 2 dilim ekmek
11.00 1 dilim karpuz
14.30 2 yk makarna, 4 yk yoğurt ve 3 kornişon turşu
19.00 4 yk patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
3 litre su
10.804 adım Chocolita Migrenben
Eki Görüntüle 3444203
Kızlar beni de gruba koyun vereceğiniz büyün cezalara razıyım yarın sabah kilomu ölçer tartı fotoğrafı atarım
Ben niye uyarı aldığımı anlamadım
10.000 adım + isim yazma cezasi geldiİyi geceler kızlar menü yazmaya geldim
12.00 karpuz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 5 şekerpare 1 maden suyu
17.00 haşlanmış kırmızı mercimekli bisey yaptım yoğurtlu adı öyle mercimeği hastayım içine maydanoz soğan baharat attım yogurdum üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yedim
Ara 350 ml buzlu ev yapımı yesilcay ictim
Adım saydiramiyorum maalesef ilaç kullanıyorum saat takınca alerji yapıyor bu ara o yüzden adım sayım belli değil ama saat 5 den beri ayaktayım
Chocolita Migrenben
Şekerpare dediğin meyve mi kiaazzzChocolita Bendeki 5 şekerpare meyve olan ha yoksa yasaklı yemedim