Boy kaçtı acabaEki Görüntüle 3442524 güncel kilom bu hedef kilom 65
Bir de kızlar, yeri gelmişken haber vereyim
Listede izin alıp uzun süredir dönüş alamadığım arkadaşlar var. İzin alma süresi dönüş yapmaksizin 1 ayi bulan kişileri listeden çıkaracağım. Bu diskalifiye değildir. Döndüklerinde yeni baslangic yapılacak. Aslında beklemek için 1 ayda uzun bir süre. Ama kızların başlangıç kilosu kaybolmasin diye bekliyordum. Sonuçta dönüp bakınca toplam verilen eksi önemli.
Yine de bundan böyle 1 ayi dolan kişiler için yeni başlangıç yapılacağını haber vermiş olayım
İzinli olanlar
yiitee Childdevelopment @Papatyamelo @suspushanimcim @Fateb @nnurc @Pandora27 Migrenben @labellevie @delfinia
Döndüğünüzde yeni başlangıç yapılmak üzere bazılarınızı çıkarıyorum
MerhabalarAynen adım yarışına salıdan sonra başlayabiliriz. Kızlar da aynı fikirde olursa
Yarın cezayı bekliyorum canım
Bugün akşamdan itibaren menü kontrollerine başlıyorum. Eğer döneyim dersen bugünden alayım. Salı da tartı atmış olursun sen bilirsin
Olur canım bu akşam menüyü bekliyorum o zaman. Donmene sevindimMerhabalar
Ben de yeniden başlayarak dönmek istiyorum. Şu an köydeyim. Bu akşam veya yarın sabah döneceğiz. Salı tartı atabilirim. Bugün de menü atmaya başlarım. Kilo aldım maalesef
Sali tartiyla baslayayimAynen adım yarışına salıdan sonra başlayabiliriz. Kızlar da aynı fikirde olursa
Yarın cezayı bekliyorum canım
Bugün akşamdan itibaren menü kontrollerine başlıyorum. Eğer döneyim dersen bugünden alayım. Salı da tartı atmış olursun sen bilirsin
Ben de sevindimOlur canım bu akşam menüyü bekliyorum o zaman. Donmene sevindim
Evet sonra fark ettim yazmadiğimi.Dünkü menün yok canım
Adım yarışı bu salı gününden itibaren başlıyor canım
Bekliyorumiyi akşamlar menumu paylaşayım sabah limonlu su kahvaltida 2dilim yumurtalı peynirli ekmek öğlen bezelyeli bulgur pilavı yoğurt akşam mercimek çorbası 5 adet yaprak sarma ara öğünde türk kahvesi bı tane lokum Yeşilçay azcik da kuruyemiş 2 lt su 30 dk Leslie yaptım da 15 dk daha yapıp atarımMigrenben Chocolita