Aynıymış hemen hemen BM hızımız 1460. Yaş geçtikçe azalıyor.Bazal metabolizmam 1500. Üstüne bugün yaktığımla 4.000 yakmış oldum. Aldıklarımi çıkarsam 3.000 açık oldu sanırım. Temizlik gerçekten en iyi spor
Soğuk kahveler bana da çok dokunuyor. Mesela her defasında farklı farkı bin hevesle deniyorum. Sonu hep benim için hüsran oluyorCumartesi menü
Bugün hastayım. Elim kolum her yerlerim ağrıyor. Soğuk algınlığı gibi değil ama midem çok kötü. Sadece buzlu latte içtim.
Chocolita
midenin soğuğa hassasiyeti olabilir. O kadar çok gıdaya intoleransım var ki, buzlu kahveye de olsa şaşırmazdım. Şimdilik iyi ama değişebiliyor. Çok sağolasın.Soğuk kahveler bana da çok dokunuyor. Mesela her defasında farklı farkı bin hevesle deniyorum. Sonu hep benim için hüsran oluyorçok geçmiş olsun.
Canım adım birincilerine nasıl bi ödül verelim diye çok düşündük ama bulamadıkMigrenben um pekmezim adım birincilerine ödül var mıydı?
Merhaba canım seni gördüğüme çok sevindimChocolita geri gelebilir miym çok kilo aldım
Tamam canım sınavında başarılar
Günaydın canım çok geçmiş olsun tatlı telaş bunlar yorucu olmasi da cabası damatligini da görürsünüz inşallah burda beraber olursak bizde görürüz belkiGünaydın kızlar özledim siziben çok yoğunum. Şükür sunnetimiz rahat geçti ama iyileşme süreci bitirdi beni. Her gün krem sürülmesi lazım asla sürdürmüyor. Elini kolunu da tutmak istemiyorum zaten büyüdü artık gücümde yetmez ona. Ama mecbur sürülecek. Onu ikna edene kadar büyük efor harciyorum bütün enerjimi sabahtan alıyor. Bir de gelenim gidenim oluyor hazırlık
Ne demek efenim görevimiz
İnşallah canım teşekkür ederimGünaydın canım çok geçmiş olsun tatlı telaş bunlar yorucu olmasi da cabası damatligini da görürsünüz inşallah burda beraber olursak bizde görürüz belki