Hayırlı uğurlu olsun. Daha nice mürüvvetlerini güzel mutlu günlerini göstersin Allah. Sünnetini de sağlıkla kolayca atlattırsın.Dip köşe temizlik. Yarın oğlum sünnet olacak onun telaşesi. Süslemeler. Markete çık gel. Her yerim ağrıyor. İnşallah yarın kolayca geçer hayırlısıyla olur geliriz
Maşallah. Bravo! Aynı kilodayız hemen hemen. Takipteyim.Bugün çok mutluyum diyetisyen kontrolum vardı 71 çıktım belden de 5 cm incelmisim ne yaptın diyo tam anlamıyla dikkat edemesem de vermeme çok sevindim iyiki varsınız
Canım diyet dışı yediklerinin toplamı kaç kaloriİyi akşamlar kahvaltıda yeşillik zeytin peynir tuzsuz simit birkaç tane diyet dışı 100 kalori altı sekeriz çay içtim öğlen patates salatası kısır azar azar yedim ama diyet dışı bikac hamurisi yedim adini yazmayim bunun için 45 dk leslie yapacam pikniğe gittik olabildiğince dikkat ettim 3 lt su ara öğünde türk kahvesi maden suyu şimdi de Yeşilçay icecem akşam yemeginde de patates salatası yedim5 kaşık 3 kaşık da bezelyeli pilavMigrenben Chocolita
2 tane hamur işi adını yazmayimCanım diyet dışı yediklerinin toplamı kaç kalori
Özelden yaz2 tane hamur işi adını yazmayim