Sadece tavuk dürüm mu başka kaçamak var mıKizCemoos ben gene de menümu yazayim gec oldu ama. Sabah 1 kase sekersiz sade cornflakes. Oglen durum tavuk burda biraz kacti rejjm detaya girmiycem. Aksam yarim kase corba. Yarim sosis. Yesil salata.
Kiz var iste sokakta yedim menüydüSadece tavuk dürüm mu başka kaçamak var mı
Geçmiş olsun.Kiz var iste sokakta yedim menüydü
Tuvalete bile telefonla gidicemGeçmiş olsun.
Yarın saati kolundan hiç çıkartma telefon dotunde dolaş adım saysin
Ya acces madem dışarıdan yemeğe mecbursun ona gore ye.Kiz var iste sokakta yedim menüydü
10000 adım az ama ona.Geçmiş olsun.
Yarın saati kolundan hiç çıkartma telefon dotunde dolaş adım saysin
Ceza o kadar napalim10000 adım az ama ona.
Light peskevüt.Yaaa bende ev taşımak zorunda kalırsam diye düşünmeye başladım
Hayır ev kira taşınma neyse de ne yicem diye düşündüm ahxhxhhxhx
Kiz Allan Fransa'sinda ayrani lahmacunu nerden bulayim balikciya gidelim dedim inat kocam acliktan gozu dondugu icin en cabuk yiyecegi yere gitmek istedi. O ismi duyunca kizim zatrn kudurdu tutturdu gidrelim diye.Adimj bunlarin ikisi atmadigi icin dunya umurlarinda degil.Ya acces madem dışarıdan yemeğe mecbursun ona gore ye.
1 lahmacun ayran olabilir.
Benim diyetisten gerçi o değişikti de bir hamburger mayonezsiz ayranla yiyebilirsin diyodu.
Yaaa doğru ben nedense Türkiye diye düşündüm absbhdhdhdKiz Allan Fransa'sinda ayrani lahmacunu nerden bulayim balikciya gidelim dedim inat kocam acliktan gozu dondugu icin en cabuk yiyecegi yere gitmek istedi. O ismi duyunca kizim zatrn kudurdu tutturdu gidrelim diye.Adimj bunlarin ikisi atmadigi icin dunya umurlarinda degil.
Durum cigkofteyi 3 gun onceden soyliyim anca alir vizeyi ucak biletini jcjxjxj kiz delirtcen mi sen beni yok burasi koy gibi bi sehir. Paris'te degilim ki benÇiğköfte dürüm yiyebilirsin ama tek lavasla.
Çorba ve köfte yiyebilirsin.
Yani dışarıda da seçenek var agshxhhdhdh
Bahane !Kiz Allan Fransa'sinda ayrani lahmacunu nerden bulayim balikciya gidelim dedim inat kocam acliktan gozu dondugu icin en cabuk yiyecegi yere gitmek istedi. O ismi duyunca kizim zatrn kudurdu tutturdu gidrelim diye.Adimj bunlarin ikisi atmadigi icin dunya umurlarinda degil.
Meyve ve yoğurtta yiyebilirdiBahane !
marketlerin neler var light.
10bin adim az mi? Olm o 10 bin adimi 1 tane gecersem noliim nxnxnx onu bile nasi yapicagimi dusunuyorum10000 adım az ama ona.
Kiz yalniz olsam zaten sorun degildi ama kafile esliginde ciktik yolaMeyve ve yoğurtta yiyebilirdi
EvvetttMeyve ve yoğurtta yiyebilirdi
Bu ucus kulesi arkadasi alalim burdanEvvettt
Uçan sabrı muamelesi yapma banaBu ucus kulesi arkadasi alalim burdanncnxnxjxj