- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
İnşallah bı an önce iyileşir Allah şifa versin tekrar canımAllah razı olsun kızlar. Tek tek etiket yapamadım. Babam daha iyi durumda. Pazartesi servise çıkarmalarını bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bı an önce iyileşir Allah şifa versin tekrar canımAllah razı olsun kızlar. Tek tek etiket yapamadım. Babam daha iyi durumda. Pazartesi servise çıkarmalarını bekliyoruz.
Çok sevindim arte inşallah tüm hastalar şifa bulur çok çok geçmiş olsun tekrarAllah razı olsun kızlar. Tek tek etiket yapamadım. Babam daha iyi durumda. Pazartesi servise çıkarmalarını bekliyoruz.
Olmaz tabii ki accesKizlar selam bugun obur evde yani tasinicagimiz evde isler vardi temizlik vs oblari yapmaya gittik. Sokaklarda yedigim icin cok diyet gibi olmuyo yabizim bu tasinma isi bitene kadar benim diyet sikintiya giricek. Beni diskalifiye mi etseniz. Tasininca basliyim isterseniz. Duzen falan kalmayacak bende bi 1 hafta 10 gun.
Taşınma esnasında eksiye bile düşersin bence devam et en kotu 10 bin yürürsub nolcak biz kazanacağımiz için 5 bin e düşecek cezan dert etme kilo alirsandaKizlar selam bugun obur evde yani tasinicagimiz evde isler vardi temizlik vs oblari yapmaya gittik. Sokaklarda yedigim icin cok diyet gibi olmuyo yabizim bu tasinma isi bitene kadar benim diyet sikintiya giricek. Beni diskalifiye mi etseniz. Tasininca basliyim isterseniz. Duzen falan kalmayacak bende bi 1 hafta 10 gun.
Kiz kilo alixagimi dusunmuyorum zaten bencevde veririm. Su an topugumun ustune basamiyorum cok yoruldumTaşınma esnasında eksiye bile düşersin bence devam et en kotu 10 bin yürürsub nolcak biz kazanacağımiz için 5 bin e düşecek cezan dert etme kilo alirsanda
Cok geçmiş olsunÇocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Kahvaltı olarak 2 yumurta artı meyve yedim
Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol su Cemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Of gecmis olsun yaÇocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Kahvaltı olarak 2 yumurta artı meyve yedim
Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol su Cemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Sana da gecmis olsum kulelerimin efendisiBenim oğlanı cuma eve yolladılar. Hem kusma hem ishal ikisi de var. Sınıfın yarısı yokmuş
Kiz ben 7 24 yesem bu kadar yuruyemem yarin ayagim g.tumden cikmazsa iyiTek öğün beslenmen hiç iyi değil oslem ama çok iyi yürüyorsun ben tek öğün beslensem bu kadar yuruyemezdim
Ağrıdan uyuyamıyorum kizimmm.Kiz ben 7 24 yesem bu kadar yuruyemem yarin ayagim g.tumden cikmazsa iyi
KIz zorun ne o kadar yuruyosun? Ben ceza icin o kadar yuruycem yarin sen zevkine yuruyosunAğrıdan uyuyamıyorum kizimmm.
3 gündür yürüyorum. Tabanlarım yanıyor cayır cayir.
Doktor istiyor hergun ekran goruntusunuKIz zorun ne o kadar yuruyosun? Ben ceza icin o kadar yuruycem yarin sen zevkine yuruyosun
Hangi doktor bizim daktir reyiz mi?Doktor istiyor hergun ekran goruntusunu
Yok anam !Hangi doktor bizim daktir reyiz mi?
Yuru kiz o zaman alisican napicanYok anam !
Psikiyatrist.
Yürüyom kizzz.Yuru kiz o zaman alisican napican