Kirazsapi ödem attırır iyi olur da 3-4 güne ancak etkili olur yine de başka sen.Birde ben hiç yeşilçay, kirazsapi falan icmiyorim çay kahvede yok bende ..yarından itibaren içsem kirazsapi etkisi olur mu biliyorim geç kaldım damerak ettim
Kiraciyiz ev sahibi satiyoHayırdır neden satıyorsunuz kiracisimisinjz ? Yoksa kendiniz mi satıyorsunuz ?
Ben yeşilcay i sevemedim .kirazsapi hiç içmedim deneyeceğim bakalımKirazsapi ödem attırır iyi olur da 3-4 güne ancak etkili olur yine de başka sen.
Yeşilçay metabolizma çalıştırır iç bende başlicam bakalım içmeye.
Rutin ev sahibi sorunu kira artırmak için her birinin taktiği bu şimdiKiraciyiz ev sahibi satiyo
Kirazsapinin tadı falan yok iç zarar etmezBen yeşilcay i sevemedim .kirazsapi hiç içmedim deneyeceğim bakalım
VarEee ne var ne yok girememdim dunden beri nasılsınız nasıl gidiyor pazartesi güzel sürprizler var mı
Yok kız bu kadın değişik satar yani hatta bana söyledi al diye de çok istiyo bunu alacağıma başka ev alırım.Rutin ev sahibi sorunu kira artırmak için her birinin taktiği bu şimdi
Ya geçen sene buralarda kira 500 liraydı agzhxhdhBuralarda kiralar geçen sene 1000-1500 arasıydi deprem sonrası kiralar ucunca 3 bin den başladı bizim etrafimizda ..
Arka komşu kiracıların 4 bin yapmış diyorlardı
Bugün duydum ki çıkın diyormuş4 binde az geliyor
Hakkınizda hayırlısı olsun cemoos evin durumunu bilmiyorim ama alma imkanı varsa alsanız keşke bu zamanda çok zor ev sahibi olmakYok kız bu kadın değişik satar yani hatta bana söyledi al diye de çok istiyo bunu alacağıma başka ev alırım.
Ama satar yani
Eşime bin defa alalım dediğim bir dubleks vardı merkezde 215 bin diYa geçen sene buralarda kira 500 liraydı agzhxhdh
Şimdi buralarda evler 6-7 bin.
Dubleks ev var yanımda o 11 bin istiyor
İnşallah yaza kadar satamaz
Fiyatı neredeyse 3 katı yapmış minik ya bu fiyata anneme yakın ev bakarız daha güzel evler var yani.Hakkınizda hayırlısı olsun cemoos evin durumunu bilmiyorim ama alma imkanı varsa alsanız keşke bu zamanda çok zor ev sahibi olmak
Mesela bende büyük ev istiyorum ama şartları zorlamamiz lazım alabilmek içinçok zor yani elimizdekinden de olmayalım diyoruz
Buraya göre güzel fiyatı burada dubleksler 5-6 trilyonEşime bin defa alalım dediğim bir dubleks vardı merkezde 215 bin di
Geçen baktım 1 trilyon olmuş
Benim yaşadığım yerde de dubleksler uçmuş hatta yeni ve geniş evler 3+1 2.5 trilyon bu bahsi geçen dubleks Manisa merkezdeydi ama yerleşime uzakBuraya göre güzel fiyatı burada dubleksler 5-6 trilyon
Succulent listeyi hallediyorum bu sabah ki menü listen bu dimi başka dışına çıkma ekleme var mı?Günaydıın
Kahvaltım (800 kalori)
1kaşık zeytin salatası
1yk zeytinyağı
1 domates 1 salatalık
1dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 siyah zeytin
2 kuru incir
Sınırsız çay
fitnessa geçiyorum halsiz kalmamak için sağlam bi kahvaltı yaptım
akşam sadece ekmeksiz mercimek çorbasıyla kapatıcam
Spor dönüşü de kırk dakika yürüyüş
Çok geçmiş olsun.Benim oğlanı cuma eve yolladılar. Hem kusma hem ishal ikisi de var. Sınıfın yarısı yokmuş
Teşekkür ederim. Şimdi iyi de epeyce bir salgın var.Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun özlem yaa herkes hastalıktan kırılıyo inşallah hemen geçer biterTeşekkür ederim. Şimdi iyi de epeyce bir salgın var.