Aa hoş geldin
Aksatma canım bende 8 aydır gidiyorum.Tsk ederim 3seneye yakindir psikiyatrise gitmiyorum kontrollu bi şekilde ilaçları birakmistik doktorumun tavsiyesiyle bakalım inş geçicidir eve gidince melisa çayı fln icerim
Nasılsın nereye kayboldun . İnşallah herşey yolundadırhosbulduk
Yolunda olacak inşallahNasılsın nereye kayboldun . İnşallah herşey yolundadır
Buna şükür iyi olamana sevindimYolunda olacak inşallah
Saglik sorunum vardi. Tam sonuc belli degil ama kafam rahatladi
Kızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Çok geçmiş olsunSonucum temiz kalple ilgili bir sıkıntı yok
Psikolojik eve dönüyoruz menumu sabah paylasirim eve gidip dus alip yatarim
Çok geçmiş olsun Rabbim ferahlık versin. Benimde başımdan geçti. Yıllarca uğraştım. Seni rahatlatacak iyi hissettirecek şeylere odaklanmaya çalış. Dinlen sonra konuşuruz zatenSonucum temiz kalple ilgili bir sıkıntı yok
Çok geçmiş olsunKızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Geçmiş olsunGünaydınben iyi uyanamadım malesef grip oldum
Geçmiş olsunKızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Çok geçmiş olsunKızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Çok geçmiş olsun lotusum Allah şifa versinKızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Geçmiş olsun bir şey mi tetikledi gün içinde?Kızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Tsk ederim 3seneye yakindir psikiyatrise gitmiyorum kontrollu bi şekilde ilaçları birakmistik doktorumun tavsiyesiyle bakalım inş geçicidir eve gidince melisa çayı fln icerim
Sonucum temiz kalple ilgili bir sıkıntı yok
Çok geçmiş olsun lotusum Allah şifa versin
EfendimHayırsız