Çok iyi vermişsin tebrik ederim
Çok iyi vermişsin tebrik ederimbanlanmasaydin grup yıldızı secilirdin. Dikkat et böyle polemiklere girdikçe ban süresi de uzar. Bdv girmeyeli bayağı oldu. Her düşünceden insan var. İster istemez sıkıntı oluyor
Tabi canım çok mutlu olmussundurTeşekkür ederim :)
Kısmet değilmiş o zaman olsun ben böyle de mutluyum maksat eksi görelim :))
Merhaba boyle zamanlarda kendını cok sıkınca dahada aclık hıssedıyor ınsan ,tatlı olarak varsa hurma ıse yarayabılırdı yada seker oranı dusuk bıtter. Burdada calorısını asmadıgın surece tuketebılırsın.bıraz enerjı verır29 mayıs çarşamba menüm
Sabah 10.00 civarı
1 kupa sutlu filtre kahve
1 avuc badem
2 dilim hellim
Ara 13.30 gibi
1 züber
İkindi 15.30
1 dilim glutensiz pekmezli tahinli kek
Akşam 18.30
4 kofte 1 kase salata 1 dilim tahıllı ekmek
21.30
Sade soda
Bugun gerçekten çok zorlandım, acıktım, regl olduğum için çok tatlı istedi canım, tansiyonum biraz düştü.
Chocolita
Spor:
10.000 adım
Migrenben
Tek ogun alısılıyor etkısıde guzlde gergınlıgı cok,ama latte yerıne daha sert kahve bıraz basagrısımıda keser dıye dusunuyorum
ekonomi dıyıncede sen ve benMigrenben saatimin ekrani catlakti zaten, herhalde daha uzadi catlakligi, fotolar kotu cikmis yeni farkettim, telefondan yuklerken pek anlasilmiyor, kusuruma bakma.
Uygulamadan ekran goruntusu alayim ben artik.
Foto küçükken 79.50 diye gözüküyor. Dedim Allah Allah yüzde doğru değil. Acmasam hep yanlış yazicam demek ki
Tabi canım çok mutlu olmussundurah darisi başımıza
tabi canim, bozulup islemeyene kadar devamekonomi dıyıncede sen ve benAlys ‘ım ben bır yıl sonunda telefona gectım ,senınde yenı saate gecmen zaman alır dıye dusunuyorum zıra ben hala ssaat almadım
tabi canim, bozulup islemeyene kadar devam
benim kayisin sabitleyicisi de koptu, allaha emanet aslinda su anda
Bir sağlık durumunuz var mı? Kan değerlerinize baktırın derim Eğer normal bir ödem ise maydanoz limon kürü ya da yapışkan otu dedikleri yoğurt otu çayı hem çok şifalı hemde ödem attırıyor. İki hafta kadar yapabiliyorsunuzarkadaşlar 11 gündür diyetteyim oldukça dikkatli yapıyorum ama şişkinlik beni mahvediyor tavsiyeniz varmı spor malesef rahatsızlıgımdan dolayı yapamıyorum
teşekkurler evet midem için suan tahlıl sonuclarımı beklıyorum maydonoz kürünüde sabahları yapıyorum yogurt otunu duymamıstım arastırıp deneyecegımBir sağlık durumunuz var mı? Kan değerlerinize baktırın derim Eğer normal bir ödem ise maydanoz limon kürü ya da yapışkan otu dedikleri yoğurt otu çayı hem çok şifalı hemde ödem attırıyor. İki hafta kadar yapabiliyorsunuz
Üç günün menüsü olduğuna dikkat etmemişim hepsini bir gün sandım verdiğiniz kiloyu da bakınca yiyerek kilo vermek bu herhalde dedim. Çok güzel vermişsiniz. Tebrikler.27 Mayıs
Sabah
1 dilim işlenmiş et ürünlü 1 yumurtadan omlet
1 dilim süzme peynir
Domates Salatalık
1 dilim Tam buğday ekmek
Öğle
Şehriyeli tavuk çorba
Ara
Latte
2 Züber Lokma
Akşam
1 Kase mercimek çorbası
3 adet Falafel
Yeşil Salata
Kuru Cacık
28 Mayıs Menü
Sabah:
2 yumurtadan omlet
1 asrın tandırı lavaş
yarım dilim peynir
Domates
Öğle
Yulaf lapası
Ara
Üzeri kahverengi pirinç patlağı
Latte
Akşam
Tavuklu salata
Ayran
29 Mayıs Menü
Geç kahvaltı
2 Haşlanmış yumurta
Yarım dilim peynir
1 Dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
Ara
2 tane üstü kahverengi pirinç patlağı
Latte
Akşam
4 Köfte
Az yağlı Mantarlı ıspanak Sote Yoğurt
Ayran
Chocolita
Üç günün menüsü olduğuna dikkat etmemişim hepsini bir gün sandım verdiğiniz kiloyu da bakınca yiyerek kilo vermek bu herhalde dedim. Çok güzel vermişsiniz. Tebrikler.
Güle güle gitsinler:))Teşekkür ederim:))
İki üç hafta gram gram gitti gitmedi, durup durup hepsi aynı anda beni terk etmek istedi herhalde:)