- 30 Ocak 2017
- 12.408
- 192.239
Şimdi baktım 11 mayistaki uyarı hatırlatmada da varsın. Sonrasinda grup yildizi da olunmamis. Öncesinde olmuşsun ama uyarinda yokmuş. Ondan sonra alınmış bu. Aylık sonuç uyarısı olabilirAy ne uyarim var kaçırdım ben?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım 11 mayistaki uyarı hatırlatmada da varsın. Sonrasinda grup yildizi da olunmamis. Öncesinde olmuşsun ama uyarinda yokmuş. Ondan sonra alınmış bu. Aylık sonuç uyarısı olabilirAy ne uyarim var kaçırdım ben?
Çokom bende haşimato hipotiroidi rahatsızlığı var. Yine de ceza alıyor muyum?Aylık sonuçta;
asliogretmen -1.0
@tavsannesi -1.1
@Fateb -1.3 ' kilo verdi. Tebrik ederim canlarım
asliogretmen 70 kilo üstündeki arkadaşlar için vermesini beklediğimiz sınır kilo -1.5
Sınırın altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım cezan var. Bunun yerine 45 dk Leslie, veya 30 dakika kardiyo yaparak da kanıtlayabilirsin
Haftalık cezalar
+ ve sabit geldiğimiz için Chocolita @Fateb (izin aldığın için dönüşe ertelendi) Alys @Childdevelopment önümüzdeki tartı gününe kadar tamamlanması gereken 3 gün 10.000 adım cezamız var
Şimdi baktım 11 mayistaki uyarı hatırlatmada da varsın. Sonrasinda grup yildizi da olunmamis. Öncesinde olmuşsun ama uyarinda yokmuş. Ondan sonra alınmış bu. Aylık sonuç uyarısı olabilir
Aa tamam canım geçmiş olsun. Unutmuşum not aldım şimdi. Hayır -800 gram tamam olduğu için ceza yokÇokom bende haşimato hipotiroidi rahatsızlığı var. Yine de ceza alıyor muyum?
Aa tamam canım geçmiş olsun. Unutmuşum not aldım şimdi. Hayır -800 gram tamam olduğu için ceza yok
Aramızda başka Haşimato gibi kilo vermeye engel rahatsızlığı olan varsa beni etiket yapsin kızlar
Geçmiş olsunBen varım maalesef
Geçmiş olsun
Günlük Adım Sayısı :10619 | Günlük 2.5 Litre Su |
Selam kızlar, 21 Mayıs Menüm
Sabah:
3 tane yulaflı fit top
1 yumurta
domates salatalık
Öğle:
Yarım asrın tandırı lavaşa 1 yerli muz 1 tatlı kaşığı kakaolu fındık şeysi dürüm
Akşam.
1.5 avuç içi kadar tavuk eti
Salata
Ayran
2 bardak yeşilçay içtim bir de 2 lt su.
Bugün saatimi buldum sonunda 5000 adım attım yarına dizim ağrımazsa günlük 5000 adım atmaya çalışacağım.
Selam kızlar, 21 Mayıs Menüm
Sabah:
3 tane yulaflı fit top
1 yumurta
domates salatalık
Öğle:
Yarım asrın tandırı lavaşa 1 yerli muz 1 tatlı kaşığı kakaolu fındık şeysi dürüm
Akşam.
1.5 avuç içi kadar tavuk eti
Salata
Ayran
2 bardak yeşilçay içtim bir de 2 lt su.
Bugün saatimi buldum sonunda 5000 adım attım yarına dizim ağrımazsa günlük 5000 adım atmaya çalışacağım.
Kızlar tatlı krizlerinde şunu deneyin ben çok beğendim Eki Görüntüle 3430475
Dene canımYulafli fit top tarifini alirim
Erimedi mi
Deneyeyim
Canım eğer varsa adım için ekran görüntüsü atar mısın yoksa 0 geçeyim listeyeİyi akşamlar, 21 Mayıs menüm
Kahvaltı; peynir, 7-8 zeytin, domates-salatalık, 1 tatlı kaşığı bal, 2 parça ekmek
Kahve
Erik 4 tane
Akşam; çorba ve türlü yemeği
Su 2 litre
3200 adım evde yürüdüğüm halsizim yürüyüş yapmadım.
Şikayet etme benim de her yerim ağrıyor ama sesim çıkmıyorChocolita
Sabah
Protein shake
Ogle
Ofis kahvaltisi
Ara
1 fincan kuruyemiş
2 kare
Aksam
Birer porsiyon sebze corbasi, lahana sarma, salata, yogurt
2 lt su
10 k adim ceza 1. Gun
Nazlanmama bir madde daha eklendi baldirlarim cok agriyor zor yaptim adimlari.
Migrenben
Eki Görüntüle 3430574
Benim insülin direncim yüksek çıktı geçen eylülde. O sayılıyor mu?Aa tamam canım geçmiş olsun. Unutmuşum not aldım şimdi. Hayır -800 gram tamam olduğu için ceza yok
Aramızda başka Haşimato gibi kilo vermeye engel rahatsızlığı olan varsa beni etiket yapsin kızlar
Tabi canım özellikle yürümedim diye foto atmamıştımCanım eğer varsa adım için ekran görüntüsü atar mısın yoksa 0 geçeyim listeye