- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun arritomIyi aksamlar
Menu yazip kaciyorum. Oglum biraz rahatsizlandi. Hassas midesi var
Ilk ogun 12 de
3 yumurta
1 laves
10 tane bezelye
Aksam
1 dilim Lazanya
Su cok az
Adim yok. Saati sarja takinca unuttum orada
Chocolita
Ay ay ay ne güzel olmuş afiyetler olsun
Çok sağolunnOoooh afiyet olsun
yaa sizinkide hayırlı olsun canım ,bende oyle dusundum ust bedeni genis durduElbise üstünde güzel duruyorsa hiç oynama. Çok pot duruyorsa olmaz tabi. Tam bedenin olsa iyi olurdu
Hayırlı olsun bu yaz benim oğlumunda sünnet mevludu var
Bu denedigim ekru , hep acık tonlarda baktım ama harika dedigim hicbir urun olmadıElbise ne renk tavsannesi
Bunu iade edip küçüğünü istiyorum canım ,cunku dedigin gibi bozulmasindan korkuyorum ve bugun normal denedim toparlayıcı korsw hic kullanmadan cuk oturdu ,aklımdaki rakama inmek istiyorum simdi elbiseye güvenirsem totomu kipirdatmaya bilirimen iyisi.kucyk almakDeneme sansin varsa kucugunu dene canim korseyle falan belki tam oturur, ona gore degistir.
Olmazsa da cok guvendigin bir terzi yoksa ben olsam vermem, ben çok şanssızlik cektim maalesef.
Bayramdaki beslenme ,ramazan çıkışı belki arti gelmis olabilirsin corbaları yagsiz3 hafif tutarsan mutlaka farkı olur bence.İyi gibi yani çorba içmeyi abartmadan gidersem iyi çok şükür
Salı günü Tartıda ki rakamı gördüm ve çok çok üzüldüm böyle bi yöntem denemek istedim
Direk 2 kilo farketti şuan galiba çoğusu ödemdi
Bol su icemeye devam
Salı günü artı gelmekten çok korkuyorum
Ben ne giyecegimi asla bilmiyorum. Mevlüt evde olacak. Sade bir şey alırım herhalde. Kendimi kilo vereceğime çok inandirdim o yüzden son ana kadar almak istemiyorum. Sonra da yana yakına elbise ararım herhalde. Her işimi sona bırakmaya alışığımyaa sizinkide hayırlı olsun canım ,bende oyle dusundum ust bedeni genis durdu
Bu denedigim ekru , hep acık tonlarda baktım ama harika dedigim hicbir urun olmadı
Bunu iade edip küçüğünü istiyorum canım ,cunku dedigin gibi bozulmasindan korkuyorum ve bugun normal denedim toparlayıcı korsw hic kullanmadan cuk oturdu ,aklımdaki rakama inmek istiyorum simdi elbiseye güvenirsem totomu kipirdatmaya bilirimen iyisi.kucyk almak
Şimdi bu sıvı diyetinde sadece su ve çorba mi içiyorsun canım?İyi gibi yani çorba içmeyi abartmadan gidersem iyi çok şükür
Salı günü Tartıda ki rakamı gördüm ve çok çok üzüldüm böyle bi yöntem denemek istedim
Direk 2 kilo farketti şuan galiba çoğusu ödemdi
Bol su icemeye devam
Salı günü artı gelmekten çok korkuyorum
Meyve ve hurma da dahil canım onun harici hep sıvı evetŞimdi bu sıvı diyetinde sadece su ve çorba mi içiyorsun canım?
Evet yaa faydası olacağını düşünüyorum yarın tekrardan tartilicam bakalımBayramdaki beslenme ,ramazan çıkışı belki arti gelmis olabilirsin corbaları yagsiz3 hafif tutarsan mutlaka farkı olur bence.
Izin dönüşü bende detokslanicam diye düşünüyorum
Ben ne giyecegimi asla bilmiyorum. Mevlüt evde olacak. Sade bir şey alırım herhalde. Kendimi kilo vereceğime çok inandirdim o yüzden son ana kadar almak istemiyorum. Sonra da yana yakına elbise ararım herhalde. Her işimi sona bırakmaya alışığım
hadi ins. emeklerinin karşılığını gorursunEvet yaa faydası olacağını düşünüyorum yarın tekrardan tartilicam bakalım
olumlu mu olumsuz muTarti da gördüğüm rakama inanamazsın ama tok.karnina tartildim o ayrı da yine de yuh denecek cinsten Chocolita
Ayy bende yemin edip sonra o yemini bozup 3 oruç tutmak zorunda kalmıştım. Sonra bir daha yemin etmemeye karar verdim ama kendime inanıyorum bu yaz çocuğun mevludu beni gazliyorMeyve ve hurma da dahil canım onun harici hep sıvı evet
Aslında salata da eklesem güzel olurmuş o gün bi gazla böyle yemin ettim