- 13 Mart 2019
- 12.664
- 40.253
Boga kadını olmak harika ama yaAaaa bir boğa daha
Ahanda bir boğa daha
Ne olacak bizim bu halimiz?
bu sene nasip olacak çünkü beraber başaracağız
Tatlı değil canım hamur işiGonulmeyvesi canım diyet dışı dediğin tatlı mı yoksa hamur işi falan mi. Biliyorsun 100 kalori ustundeyse ceza geliyor
Sürekli bu şekilde olması doğru olmaz tabiiKızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Diyet dışı yiyip ama akşamı bir çorbayla kapatip kalori hesabı yaptığımı söylesem, ceza gelmeli mi gelmemeli mi?
Şimdi buna ceza gelmese sağlıksız bir beslenme şeklini desteklemiş olmaz mıyım. Sonucta diyet dışı deyince içinde abur cubur var her şey var. Bu sefer alması gereken besinlerin yeri o şekilde kapanmış olacak
Normalde günlük alman gereken kalori aşilsin asilmasin 100 kalori üstünde diyet dışına ceza veriyorum
Tamam canımSürekli bu şekilde olması doğru olmaz tabii
O zaman ben 45 dk leslie yapıp yazarım
Kesinlikle boğazımıza da azıcık sahip çıkabilsekBoga kadını olmak harika ama ya
canım maalesef irade konusunda zayıf olduğumuz için diyet dışına ceza için haklısın. Bizi düşünen en güzel kuralları belirlemişsin. Emeğine sağlık canımKızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Diyet dışı yiyip ama akşamı bir çorbayla kapatip kalori hesabı yaptığımı söylesem, ceza gelmeli mi gelmemeli mi?
Şimdi buna ceza gelmese sağlıksız bir beslenme şeklini desteklemiş olmaz mıyım. Sonucta diyet dışı deyince içinde abur cubur var her şey var. Bu sefer alması gereken besinlerin yeri o şekilde kapanmış olacak
Normalde günlük alman gereken kalori aşilsin asilmasin 100 kalori üstünde diyet dışına ceza veriyorum
Boğa burcunun tek sıkıntısı boğazı yemek yemeyi sevmesi spor yapmayı sevsek mis gibi olacazKesinlikle boğazımıza da azıcık sahip çıkabilsek
canım maalesef irade konusunda zayıf olduğumuz için diyet dışına ceza için haklısın. Bizi düşünen en güzel kuralları belirlemişsin. Emeğine sağlık canım
Çokom hangisi doğru bilmiyorum ama ben gün içinde diyet dışı yediğimde akşam ya yemiyorum ya da dediğin gibi bi kase yoğurt bi kase çorba geçiştirip dengelemeye çalışıyorumKızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Bende bu fikirdeyimKesinlikle boğazımıza da azıcık sahip çıkabilsek
canım maalesef irade konusunda zayıf olduğumuz için diyet dışına ceza için haklısın. Bizi düşünen en güzel kuralları belirlemişsin. Emeğine sağlık canım
Boğa burcunun tek sıkıntısı boğazı yemek yemeyi sevmesi spor yapmayı sevsek mis gibi olacaz
Boğa değilim bende severim