- 21 Eylül 2009
- 2.625
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.501
HIMM..ANLADIM TESEKKURLER COK FAYDALI OLDU BU BILGI. YASINDA ETKISI VARDIR TABI
BU ARADA SEN KAC YASINDASIN BEN 30BELKI SANSIM DAHA AZDIR:çok üzgünüm:
sebinnnnn
supremeeeeeee
tek0633333333
nerelerdesiniz kızlar?
sebin sen karar verdin mi testi ne zaman yapacağına?
:CüvCüv: ben hamileyim :CüvCüv: ben hamileyim :CüvCüv: ben hamileyim :CüvCüv: ben hamileyim :1rolleyes:
35 yasındayım ..36 ya az kaldı... yaşla çok ilgisi yok bence..arkadaşımın yengesi ilk cocuguna 42 yasında hamile kaldı..çokda saglıklıydı...bebekte o da...
stres kadının hormon dengesini bozuyor... stres oldugunda hamileliği sağlayan hormon düşüşe geçiyomuş.... gülümseyerek bakmak lazım hayata....
bir de kadınlar kendi problemlerini sagduyul ukarsılıyorda erkekler farklı bakıyor..bir eksiklik gibi... hassas olmak lazım..
kırmızı kart görmezsem eğer cuma yapmayı düşünüyorum.
amin canım.ama nedense ilk başlarda daha bir ümitliydim.bugün pek bir tırsık ve ümitsiz buldum kendimi.Allah hayırlısını versin.:Saruboceq:
bende cidden sandım kız:)
Canım ben hep öyle düşünmeye çalışıyorum bu aydan bebişim bana gelecek çünkü çoooooooooooooooook istiyorum:)
kırmızı kart görmezsem eğer cuma yapmayı düşünüyorum.
sebinnnnn
supremeeeeeee
tek0633333333
nerelerdesiniz kızlar?
sebin sen karar verdin mi testi ne zaman yapacağına?
kızlar 1 hafta var daha adetime ama eğer olursam ne zaman gitmeliyim doktora adetliykenmi bitincemi ayy kalbim pırpır nedensee
canım hiç sorma ay sonu işler çok yoğun 5 kasıma kadar böyleyim ben
kaç saattir girememiştim bakayım topiğimizde neler oluyor dedim maşallah nasıl ilerlemiş oku oku bitiremedim
ayyyyy akşamda çalışma var halim kalmadı kızlar ne yapacağım ben :bbo:kafamçokkarıştı
evet topiğimiz hızlı ilerliyor maaşallah valla. Bazen bende oku oku bitiremiyorum canım bende çok yoğunum ama buradanda ayrı kalamıyorum.
prayforU inşallah o bebiş bu ay sana da gelir canım benim[/QUOTE
ağzınasağlık aysellim ama benim sana katılasım var..öbür ayın hamişleri olarak...
bu kadar isterken söylemeye utanıyorum ama ben kasımda hamile kalıp bir aslan bebişidoğurmak istiyorum :kedi:
evet topiğimiz hızlı ilerliyor maaşallah valla. Bazen bende oku oku bitiremiyorum canım bende çok yoğunum ama buradanda ayrı kalamıyorum.
prayforU inşallah o bebiş bu ay sana da gelir canım benim[/QUOTE
ağzınasağlık aysellim ama benim sana katılasım var..öbür ayın hamişleri olarak...
bu kadar isterken söylemeye utanıyorum ama ben kasımda hamile kalıp bir aslan bebişidoğurmak istiyorum :kedi:
Ayyy bir aslan bebek doğurmak isteyen daha buldum kendime :) Bende çok istiyorum aslan burcu bir bebek sahibi olmayı.O zaman tüm ailemiz aslan olacak. Annesi aslan babası aslan bebiş aslan :) :)
Ayyy bir aslan bebek doğurmak isteyen daha buldum kendime :) Bende çok istiyorum aslan burcu bir bebek sahibi olmayı.O zaman tüm ailemiz aslan olacak. Annesi aslan babası aslan bebiş aslan :) :)
Bizde babiş ve bebiş aslan..anne boğa oluyor.....