- 29 Eylül 2009
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.461
İnş. canım sabah da dedim korkunun ecele faydası yok bu hafta belli olacak benim durum.Dilerim görümcenin kızı sağ salim kucağına alır bebeğini.Allah yardımcısı olsun.zor bir durum
Canım 14 aydır korunmuyor musun? eğer 14 aydır korunmuyor ve hala sonuç alamadıysan bence doktor kontrolünde bazı yöntemlere başvurman daha doğru olur. Tabii bunlarda alternatif tıp ve sonuç alanlar baya fazlaCOK TESEKKURLER BEN 14 AYDAN SONRA BIRDE BUNU DENEYEYIM BAKAYIM
aysima04 tatlım internetten her okuduğuna kafayı takarsan psikopat olursun.umudunu yitirme dur bakalım.Bir kaç gün daha bekle test yaparsın.ayrıca öyle göğsünü möğsünü de sıkma Allah Allah.Lütfen pozitif düşün ve durduk yere moralini bozma.biliyorum beklemek çok zor ama başka çaremiz yok.bak benim regl tarihim yarın.ama sabrediyorum.hadi gülsün yüzün biraz yok somurtmak üzülmek falan.
umarim belli olacak olan durum bebeginin haberi olur tatlim,,,saol canim oda cok korkuyo allah razi olsun guzel dilegin icin,,,grcekten zor bi durum,,,
sağol cnm ya biraz moralim düzeldi herseferinde takmıycam diyorum ama elde değilkii zamanda geçmek bilmiyo inşallah önce senin hayırlı haberlerini alırız benim daha kocaman 1 hafta var
sağol cnm ya biraz moralim düzeldi herseferinde takmıycam diyorum ama elde değilkii zamanda geçmek bilmiyo inşallah önce senin hayırlı haberlerini alırız benim daha kocaman 1 hafta var
Canım 14 aydır korunmuyor musun? eğer 14 aydır korunmuyor ve hala sonuç alamadıysan bence doktor kontrolünde bazı yöntemlere başvurman daha doğru olur. Tabii bunlarda alternatif tıp ve sonuç alanlar baya fazla
++:lepi:HOŞGELDİN BAFO;
bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR
badegül 30 eylül
saansli 3 kasım kırmızıları gördü
aysellim 3 kasım kırmızıları gördüm sanırım 1 aralık olur
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım özür dilerim şekerim nick için:)
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
bafo 1 aralık
sincap_ 1 aralık
yvonna 12 aralık
HOŞGELDİN aysellim.
kızlar az önce sol kasığıma felaket bir sancı girdi bıçak saplandı gibi oldu.galiba çok kötü üşüttüm :çok üzgünüm: ayaklarım ısınmıyor bir türlü
slm canlar...
++:lepi:
TEŞEKKÜRLER
UMARIZ BIZDE SINCAP_ ILE ARALIK AYININ ILK HAMISLERI OLURUZkaydirigubbakcemile5
selam topcimin ilk ve güzel hamilesi kaydirigubbakcemile5