Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Dün akşam çalıştıktan sonra yatakta döndüm ayaklarımı duvara kaldırdım.duvar çok soğuk dedim ayaklarımı aşağı indirdim.sonra ayaklarım başucuma gelecek şekilde yattım olmadı döndüm sağ tarafıma yattım olmadı sola döndüm bu arda da oflayıp pofluyorum en sonunda eşim "sormıyım bir bildiği vardır dedim ama ne yapıyosun" dedi.ben de aman ben ne yaptığımı mı biliyorum dedim döndüm uyudum.merak ediyorum eşim sormasaydı daha ne kadar abuk sabuk yatakta dönecektim.

oy kuşum sora uykusuz kalıyoruz sabahta sürünerek kalkıyoruz boşver ayakların dursunlar normal yerinde =))

hahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunun ileri aşamaları amuda kalkmak falan... yada ben sonunda bir ip yaptırıcam tavana ilişki biter bitmez asıcam ayaklarda kendimi :) yarasa gibi uyuyacağım... herhalde sabaha hamile kalmış ama beynim patlamış olarak bulurlar

içim içime sığmadı birsen.aayyy böyle deyince aklıma ne geldi.benzin almış araba gibi.:roflol: gittim benzin istasyonuna fulledim depoyu ondan sonra vınnnnnn:roflol::roflol::roflol:

Merhaba,
Bu bölümler yeniden yeniden neden açılıyor kısaca açıklama yapayım. Mesaj sayısı yüksek rakamlara ulaştığında malesef teknik olarak sorun yaşanmaya başlıyor bunun önüne geçmek için dönem dönem bu tür çalışmalar yapıyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler... Sağlıklı günler dilerim..

Kadınlar Kulübü

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10480618#post10480618

lütfen verdiğimiz linkten devam edelim arkadaşlar...

X