-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.521
evet topiğimiz hızlı ilerliyor maaşallah valla. Bazen bende oku oku bitiremiyorum canım bende çok yoğunum ama buradanda ayrı kalamıyorum.
prayforU inşallah o bebiş bu ay sana da gelir canım benim[/QUOTE
ağzınasağlık aysellim ama benim sana katılasım var..öbür ayın hamişleri olarak...
bu kadar isterken söylemeye utanıyorum ama ben kasımda hamile kalıp bir aslan bebişidoğurmak istiyorum :kedi:
aa aslan olacak değil mi
eyvahlar olsun ben balık burcuyum yandım desenize sengözlerimebaksanab
++kasım ayı umarım hepimize ugurlu gelir.rabbim hepimizi istediğimiz meleklerimize kavuştursun.bende o çift çizgiği artık görmek isteyenlerdenim.:CüvCüv:
Ayyy bir aslan bebek doğurmak isteyen daha buldum kendime :) Bende çok istiyorum aslan burcu bir bebek sahibi olmayı.O zaman tüm ailemiz aslan olacak. Annesi aslan babası aslan bebiş aslan :) :)
ay inşallah süper olur :teytey:
kasım ayı umarım hepimize ugurlu gelir.rabbim hepimizi istediğimiz meleklerimize kavuştursun.bende o çift çizgiği artık görmek isteyenlerdenim.:CüvCüv:
Kızlar aslanı anlayamadım ilk önce de pardon :)
ben boğa, baba oğlak bebiş henüz belli değil belkiyoruz sağlığıyla gelir inş.
hoşgeldin canım. tarihini verirsen hemen listeye eklerim seni:)
hanımlar şimdi çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileymiş.Temmuzda bebek seveceğim :) Rabbim bana da kendi bebeğimi sevmeyi nasip eder inşallah.Ayy valla çok duyguşandım yaaa... D.kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldı valla bravo :)
hanımlar şimdi çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileymiş.temmuzda bebek seveceğim :) rabbim bana da kendi bebeğimi sevmeyi nasip eder inşallah.ayy valla çok duyguşandım yaaa... D.kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldı valla bravo :)
kasım ayı umarım hepimize ugurlu gelir.rabbim hepimizi istediğimiz meleklerimize kavuştursun.bende o çift çizgiği artık görmek isteyenlerdenim.:CüvCüv:
ben 2 yıllık evliyim.bu ay bizim ilk denemeydi.merakla sonucu bekliyoruz.Dilerim hepimizin testleri kasımda çift çizgi olur.:Saruboceq:
canım hoşgeldin liste uğurlu gelir sana inşallah:Saruboceq: