Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmm
kimse yok mu gününüz aydın olsun mutlu umutlu haberlerle dolsun canlarım....opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaslar, sohbetiniz pek güzel. Aksam ben de katılırım diye düşünmüştüm ama baktım yoktu kimse. ısyerinden çok sık yasamıyorum ama takip ediyorum. Sebin umarım güzel haberler alırız senden. Benim 6. Gunüm, daha çalısmalara bile başlamadık :)) günler geçmiyor.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ ŞEKERLERİMMMMMM

aleynacığım akşam sana cevapverecektim forum da yine sorun oluştu şekerim. İnşallah hamiş olursun da bende seve seve cici annesi olmak isterim canım benim.

tek0633 canım; akşam girdim sen yoktun arkadaşım. nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?

slm canım sen vakit buldukça yaz bize
sebincim cuma günü yapacakmış ama bakarsın dayanamaz yapar:Saruboceq:delikafadulden
bence kırmızılar biter bitmez çalışmalara başla canım bu yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmaz kocaman öpüyorum seni

günaydın güzelim
son sürat çalışmalara devam ama ne eşim de ne bende hal kalmadı ama herşey bebiş için :lepi:
işlerde yoğun bu ara şansıma offffffff sorma gitsin canım
sen neler yapıyorsun aysellim

Hadi ya inşallah regl olamazssıııııın :)))))) canım ya belkide regl zamanı diye öyledir belki regl olmazsın ama

günaydın canım inşallah olmazsın bebişine kavuşursun:CüvCüvpuyorumnanaktan
hepimiz kavuşuruz inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

Canım benim ya inşallahh inşallah bakalım görcez.Şimdi olmadı Aralık ayı var geç olsun güç olmasın :) İnşallah en kısa sürede sen de anne adayı olursun. Stres olmamak lazım aslında umursamamak lazım.Yoksa stresten olmazmış.

benim senden önce ama içimde ne oluyo bilemiyorum belim ağrıyo ya bide karnım

kendini dinleme canım benim geçen ay ben çok ümitliydim sanki bütün belirtileri yaşıyorum gibi geldi ama olmadı 12 kasım galiba beklenmeyen tarihin sabret biraz daha tatlım
benim de 15 kasım beklenmeyen tarihim bu ay kendimi dinlemiyorum zaten geçen ay gibi hiçbir belirtim de yok inşallah bu ay bebişlerimize kavuşuruz.tabiki bütün topiğimiz de kavuşur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım aynen öyle stres yok kafaya takma yok bebiş var delikafadulden

yeni mi başladınız denemelere canım

evet canım başladık bakalım :)))) sen ne zamana bekliyorsun .ınşallahh sen de regl olamazsınnnnn :)))) inşallah regl olamayız

sebincim nerelerdesin inşallah hasta falan değilsindir işlerin yoğun olduğu için girememişsindir
özlettin kendini güzelim
inşallah güzel haberlerle gelirsin öptüm kocaman kocaman canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım başladık bakalım :)))) sen ne zamana bekliyorsun .İnşallahh sen de regl olamazsınnnnn :)))) inşallah regl olamayız

canım benim beklenmeyen tarihim 15 kasım allah nasip ederse 2. meleğim olacak
inşallah gülüm kırmızılar gelmezde bebişlerimiz göbüşümüze gelir:CüvCüv:

canım benim beklenmeyen tarihim 15 kasım allah nasip ederse 2. meleğim olacak
inşallah gülüm kırmızılar gelmezde bebişlerimiz göbüşümüze gelir:CüvCüv:

benimde 16sı :))))) nerdeyse aynı zamanda öğrencez desene :) 2.meleğin demek ne kadar güzelll yaaa allah bağışlasın.Doğum tecrüben var yani süper.Benim daha ilk olcak aslında doğum beni korkutuyor ama sonra da napayım dayancam artık diyorum :)

canım benim geçen ay daha kötüydü göğüslerim çok şişmişti ve acıyolardı midem bulanıyodu karnım ve belim sızlıyodu gazım ve akıntım vardı ilk kez böle olduğu için heveslenmiştim ama olmadı aslında çokta kendimi dinlememiştim çünkü hamilelik belirtilerinin ne olduğunu bile bilmiyodum evlendikten sonra böyle olmaya başladı sürekli sağ tarafımda sancı olduğu için allah korusun kist falan olmasın diyorum yada iltihapmı yaptı bilemiyorum pek bebek beklentim yok doğrusu istiyorum ama bu ay olcakmış gibi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…