- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.481
neyse size iyi akşamlar...Umarım kısa sürede hamile kalırsanız.Paylaşımlarınız için teşekkürler kendinize iyi bakın. Hoşçakalın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam topcimin ilk ve güzel hamilesi kaydirigubbakcemile5
slm canlar...
EVET CNM 14 OLDU ISTEMEYE BASLAYALI DOKTORA GITTIK AMA BILINIR BISEY YOK HATTA HERSEY NORMAL DIYORLAR BAKALIM YARIN BIRDAHA KONT. GIDECEGIM BU AY ESIMDE GIDECEK BU ZAMAN KADAR O GITMEMISTI AKISINA BIRAKALIM DEDIKCE OLMADI MALESEF
:kedi: nasilsiniz bakalim.
sende durumlar nasil canim? Tuttumu sence?
neyse size iyi akşamlar...Umarım kısa sürede hamile kalırsanız.Paylaşımlarınız için teşekkürler kendinize iyi bakın. Hoşçakalın
bende 16 aylık evliyim.. 14. ayda doktora gittik.sperm sayısı düşüklüğü vardı...herkes yaşım nedeniyle bana yan yan bakıyodu...lmaz: tabi durumdan kimsenin haberi yok... arada lafta yiyorum tabii... daha düşünmüyoruz diyoruz herkeslere..sadece kk biliyor ...
4-5 ay daha deneyip sonra tedavi yöntemlerine bakacağız... şimdilik alternatif tıpı deniyoruz...
moral bozmaya gerek yok..Allah vakti gelince nasip ediyor..Çocuğu olmadı diye evlatlık alıp hamile kalan tanıdıklarımız var...
:CüvCüv:
KESINLIKLE HERSEYIN BIR ZAMANI OLDUGUNA INANIYORUM. BAKALIM BIZDE DE BELKI AYNI DURUM VARDIR BELKI DE PSIKOLOJIKTIR BILMIYORUZ HENUZ.
AMA BIRDE I.SARACOGLUNUN SITESINDEKI KECIBOYNUZU KURUNE BASLAYALIM DIYORUZ HEM KALITEYI,HIZI VE SAYIYI ARTIRIYORMUS BENDE INCIR KURU ILE YUMURTA CATLATMA KURUNE BASLAMAYI DUSUNUYORUM kaydirigubbakcemile3
biz uyguluyoruz ama co ksaglıklı ve devamlı uygulayamadık..şimdi kk dan aldığım güçle daha iyi uygulayacağız.. ama kadınlar uygulamanın sonucu hemen alsada erkeklerde sperm üretimi 2 2.5 ay önce yapıldığı için kür sonrası değişiklik ancak 3 ay sonra etkisini tam olarak gösterebiliyormuş..aklında olsun...
kızlar hep güzeli ve en iyiyi düşünmek lazım. Olumlu olmak lazım hayata bakarken:)
çok haklısın aysellim...hep iyi dileklerimiz var...umut hep var... hayırlısını dilemek lazım...
bir sitede okumuştum... annesi istemediği bir hamilelik geçirmiş bir kadın bilinçaltında bunu hep hissediyormuş ( hipnozda ortaya çıkmış) ve hiçbir sebep yokken hamile kalamıyormuş..
sonra bunu konusup halledtmişler.. sadece bebeğini karnında hissederek dua etmiş ve o ay hamile kalmış...
hani hep derler ya gözünüzü kapatın deniz kenarındasınız... gözünüzü kapatın hep beraberiz bebişlerimizle birlkte...hamilelik yogası kursundayız mesela hep birlikte...opuyorumnanaktan
canlarım liste den inşallah güzel haberler alırız öncelikle sebin sıra sende umarım ki bebişin göbüşündedir canım benim.
Adet olduğum için çok ağrım var zor çalışıyorum bugün. Adet biter bitmez dr gidip f.asite başlamayı düşünüyorum kızlar.