Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

neyse size iyi akşamlar...Umarım kısa sürede hamile kalırsanız.Paylaşımlarınız için teşekkürler kendinize iyi bakın. Hoşçakalın

EVET CNM 14 OLDU ISTEMEYE BASLAYALI DOKTORA GITTIK AMA BILINIR BISEY YOK HATTA HERSEY NORMAL DIYORLAR BAKALIM YARIN BIRDAHA KONT. GIDECEGIM BU AY ESIMDE GIDECEK BU ZAMAN KADAR O GITMEMISTI AKISINA BIRAKALIM DEDIKCE OLMADI MALESEF

bende 16 aylık evliyim.. 14. ayda doktora gittik.sperm sayısı düşüklüğü vardı...herkes yaşım nedeniyle bana yan yan bakıyodu...lmaz: tabi durumdan kimsenin haberi yok... arada lafta yiyorum tabii... daha düşünmüyoruz diyoruz herkeslere..sadece kk biliyor ...
4-5 ay daha deneyip sonra tedavi yöntemlerine bakacağız... şimdilik alternatif tıpı deniyoruz...
moral bozmaya gerek yok..Allah vakti gelince nasip ediyor..Çocuğu olmadı diye evlatlık alıp hamile kalan tanıdıklarımız var...
:CüvCüv:

:kedi: nasilsiniz bakalim.
sende durumlar nasil canim? Tuttumu sence?

hiç bilmiyorum canım.bazı değişiklikler var ama hamilelik belirtisi mi bilmiyorum.aslına bakarsan şüphelenmek için bir sebebim yok gibi henüz.adetimi de yarın bekliyorum zaten.hayırlısı bakalım

hayirlisi canim. ama bendede hic bi belirti yoktu halada yok sayilir. adetimede zaten daha 3 gün vardi. ben yanlis hesaplamisim 5de olacakmisim olsaydim :) neyse canim ben kaciyorum cok yavas forum sorun var sanirim yine sonra görüsürüz. öptüm. Sira sende canim insallah hayirli haberleri veririsin en kisa zamanda.

bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım kırmızıları gördü
aysellim 3 kasım kırmızıları gördüm sanırım 1 aralık olur
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım özür dilerim şekerim nick için:)
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
ELİFİM65 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil

bafo 1 aralık
sincap_ 1 aralık
yvonna 12 aralık

evet çok yavaş ben sorumu yazarken sen cevabını yazmışsın :) merakta bırakma bizi bebişkom opuyorumnanaktan

KESINLIKLE HERSEYIN BIR ZAMANI OLDUGUNA INANIYORUM. BAKALIM BIZDE DE BELKI AYNI DURUM VARDIR BELKI DE PSIKOLOJIKTIR BILMIYORUZ HENUZ.

AMA BIRDE I.SARACOGLUNUN SITESINDEKI KECIBOYNUZU KURUNE BASLAYALIM DIYORUZ HEM KALITEYI,HIZI VE SAYIYI ARTIRIYORMUS BENDE INCIR KURU ILE YUMURTA CATLATMA KURUNE BASLAMAYI DUSUNUYORUM kaydirigubbakcemile3

canlarım liste den inşallah güzel haberler alırız öncelikle sebin sıra sende umarım ki bebişin göbüşündedir canım benim.
Adet olduğum için çok ağrım var zor çalışıyorum bugün. Adet biter bitmez dr gidip f.asite başlamayı düşünüyorum kızlar.

biz uyguluyoruz ama co ksaglıklı ve devamlı uygulayamadık..şimdi kk dan aldığım güçle daha iyi uygulayacağız.. ama kadınlar uygulamanın sonucu hemen alsada erkeklerde sperm üretimi 2 2.5 ay önce yapıldığı için kür sonrası değişiklik ancak 3 ay sonra etkisini tam olarak gösterebiliyormuş..aklında olsun...

HIMM..ANLADIM TESEKKURLER COK FAYDALI OLDU BU BILGI. YASINDA ETKISI VARDIR TABI

BU ARADA SEN KAC YASINDASIN BEN 30 BELKI SANSIM DAHA AZDIR:çok üzgünüm:

kızlar hep güzeli ve en iyiyi düşünmek lazım. Olumlu olmak lazım hayata bakarken:)

çok haklısın aysellim...hep iyi dileklerimiz var...umut hep var... hayırlısını dilemek lazım...
bir sitede okumuştum... annesi istemediği bir hamilelik geçirmiş bir kadın bilinçaltında bunu hep hissediyormuş ( hipnozda ortaya çıkmış) ve hiçbir sebep yokken hamile kalamıyormuş..
sonra bunu konusup halledtmişler.. sadece bebeğini karnında hissederek dua etmiş ve o ay hamile kalmış...
hani hep derler ya gözünüzü kapatın deniz kenarındasınız... gözünüzü kapatın hep beraberiz bebişlerimizle birlkte...hamilelik yogası kursundayız mesela hep birlikte...opuyorumnanaktan

:CüvCüv: ben hamileyim :CüvCüv: ben hamileyim :CüvCüv: ben hamileyim :CüvCüv: ben hamileyim :1rolleyes:

amin canım.ama nedense ilk başlarda daha bir ümitliydim.bugün pek bir tırsık ve ümitsiz buldum kendimi.Allah hayırlısını versin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…