Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kasım ayı umarım hepimize ugurlu gelir.rabbim hepimizi istediğimiz meleklerimize kavuştursun.bende o çift çizgiği artık görmek isteyenlerdenim.:CüvCüv:

Kızlar aslanı anlayamadım ilk önce de pardon :)
ben boğa, baba oğlak bebiş henüz belli değil belkiyoruz sağlığıyla gelir inş.

evet topiğimiz hızlı ilerliyor maaşallah valla. Bazen bende oku oku bitiremiyorum canım bende çok yoğunum ama buradanda ayrı kalamıyorum.
prayforU inşallah o bebiş bu ay sana da gelir canım benim[/QUOTE

ağzınasağlık aysellim ama benim sana katılasım var..öbür ayın hamişleri olarak...

bu kadar isterken söylemeye utanıyorum ama ben kasımda hamile kalıp bir aslan bebişi :emir_bebek: doğurmak istiyorum :kedi:

aa aslan olacak değil mi

eyvahlar olsun ben balık burcuyum yandım desenize sengözlerimebaksanab

hanımlar şimdi çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileymiş.Temmuzda bebek seveceğim :) Rabbim bana da kendi bebeğimi sevmeyi nasip eder inşallah.Ayy valla çok duyguşandım yaaa... D.kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldı valla bravo :)

hanımlar şimdi çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileymiş.Temmuzda bebek seveceğim :) Rabbim bana da kendi bebeğimi sevmeyi nasip eder inşallah.Ayy valla çok duyguşandım yaaa... D.kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldı valla bravo :)

arkadaşını tebrik ediyorum.umarım sağlıkla kucagına da alır.
ama zırt diye hamile kalmıyorlarmı vallahi çıldıracağım yaaakafamçokkarıştı

millet ceket atsalar hamile kalıyor anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3

hanımlar şimdi çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileymiş.temmuzda bebek seveceğim :) rabbim bana da kendi bebeğimi sevmeyi nasip eder inşallah.ayy valla çok duyguşandım yaaa... D.kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldı valla bravo :)

darısı hepimizin başına inş.

kasım ayı umarım hepimize ugurlu gelir.rabbim hepimizi istediğimiz meleklerimize kavuştursun.bende o çift çizgiği artık görmek isteyenlerdenim.:CüvCüv:

Hoşheldin.İnş. canım.şimdilik 2 kişi var.biri bebişkom88 birde sabah bir arkadaş vardı azizeydi sanırım (yanlış hatırlamıyorsam) çift çizgi gören.İnş Ya Rabbim.Şu an ezan okunuyor.Ezanların suyu hürmetine bize de çift çizgi nasip et Rabbim:Saruboceq:

ben 2 yıllık evliyim.bu ay bizim ilk denemeydi.merakla sonucu bekliyoruz.Dilerim hepimizin testleri kasımda çift çizgi olur.:Saruboceq:

inşallah canım çiftçizgi görürüz bende 5yıllık evliyim bizde hiç korunmadık bazı puroblemlirim vardı benim şuan beklemedeyim allah tan umut kesilmez inşallah hamiş kalırım

canım hoşgeldin liste uğurlu gelir sana inşallah:Saruboceq:

inşallah canım uğurlu gelir allah herkese versin tüm istiyenlere kucaklarını boş bırakmasın arkadaşıma gittim bugün doğum yaptı kucağıma alamıyorum bebeğini sanki çok istiyor tutsun biraz derler diye düşüncem oluyor kendimi acındırmak istemiyorum öyle işte

merhaba arkadaşlar ben gündüzleri giremiyorum. hamiş olan arkaşlarımı tebrik ediyorum. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı diğerlerinin başına. tabi benimde

aysellim sende üzülme inş aralığın ilk anneside sen olursun.kendine iyi bak.stes yapma morelini yüksek tut. bu olacak bebişlerin cici annesisin sen.

X