- 21 Eylül 2009
- 2.625
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.361
şimdi eger yumuoş çatlamazsa adet kanaması olmazmış zaten kanama yumoş çatladıgı için olurmuş demişlerdi yalan mı bu kanama olsa bile belki yumoş çatlamamış mı oluyomuş
doğudayım dün lojmana saldırdılar
3 gün önce yine oldu bugünde bekliyorlar psikolojim bozuldu
benim bildiğim adet kanamasının yumurtayla değil rahimde döllenme ve tutunma için hazırlanan -oluşan dokuyla ilgisi var daha çok. çatlamasada adet olabiliyorsun. yani ben öyle biliyorum... döllenme ve tutunma olmayınca o doku atılıyor sonraki ay yenisi oluşuyor
anladım o zaman benim geçen ay yumoşlarım yoktu her ay sancım olursu 13. 14. günler falan genelde sol kasıgımda bide çok akıntım geçen ay hiç biri olmadı bide bumu çıktı şimdi ya
hamile miyim diye belirti bekliyodum şimdi bide yumoş var mı diye mi belirti arıycam oy oy oy babaannem nası 7 tane dogurmuş acep çok merak ettim valla
geçen gün bizde eşimle çok güldük kendimize.. bir filmde yine biri hamileydi. epi topu bi kere birlikte olmuşlar. sakınan göze çöp batar derler ya.. sakınan yumurtaya sperm daha çok batıyo heralde .. ya da korkan yumurta daha çekici oluyo .. ne biliyim... :sm_cool:
ama bak ben dedim
dedim ki kızlar gelin biz beraber olmayalım bırakalım adamlar bi azsın saldırsınlar nasıl hamiş kalcaz hemencecik dedim emme sakalım yokki sözümü dinlesinler
Haydaaa bi bu kalmıştı yapmadığımız kaydirigubbakcemile3 sokacaz parmağı akıntı alıcaz bide onu sündürücezz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaww bu sıpa bi gelsin ben ona yapacağımı biliyooomm... şu yaptıklarımıza bak gelsin diye.
işte banada bunu dediler adam başkasına bakarsa görürsün sen dediler vazgeçirdiler :gitme:valla zaman kötü.. ipleri tam dengede tutmak lazım.. sengözlerimebaksanab
Ehehhe alemsin Gaye sen ..seni cok seviyomm Ben
banada beşamel soslu makarna yaparmısın :çok üzgünüm:Canım benim sağol.bende sizleri çok seviyorum.Valla banyo yapıp yemeğe girişmem lazım burdan kalkamıyorum kiii...
ya bu beşamel soslu makarna nasıl yapılıyo bilen var mı acıktım da birden geldi aklıma psikolojik aşerme yaşıyorum galiba cokacimcoook
banada beşamel soslu makarna yaparmısın :çok üzgünüm:
ya bu beşamel soslu makarna nasıl yapılıyo bilen var mı acıktım da birden geldi aklıma psikolojik aşerme yaşıyorum galiba cokacimcoook
Şekerim onun için kalın spagetti makarna haşlayacaksın diğer yanda da o haşlanırken beşamel sos hazırlayacaksın (margarin,un,süt,yumurta) hazır beşamel sosta çok güzel oluyor. sonra makarnayı süzüp fırın borcamına koyucan üstüne beşameli dökücen iyice birbirine karıştırıcan sonra elinle bastırarak borcama yayıcan makarnayı.üzerine kaşarpeyniri serpip kaşar eriyip kızarana kadar fırında pişireceksin... Fırın makarna yapıp yiyeceksin :) cokacimcoook