Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar kabızlık ve gaz sancısı başladı bende duyduğuma göre hamileleik belirtiside olabiliyormuş hiç bir belirtim yok başka adet gecikmesi dışında.....

kızlar kabızlık ve gaz sancısı başladı bende duyduğuma göre hamileleik belirtiside olabiliyormuş hiç bir belirtim yok başka adet gecikmesi dışında.....

tatlım bir arkadaşımın adeti 20 gün gecikmişti ve testlerde çıkmamıştı. hamile değilim dedi. sonradan test pozitif olunca çok sevindik hepimiz. hemen testte çıkmayabiliyor kuşum. inşallah güzel haberlerini alırız :Saruboceq:
kaç günde adet oluyordun? bugün kaçıncı günün?

26-27 günde oluyorum bu 30.günüm 29.günde test negatif..... mafoldumben

26-27 günde oluyorum bu 30.günüm 29.günde test negatif..... mafoldumben

karamsarlıga kapılma bitanemmm
geç döllenme olmuştur belki?
pozitif ol, içini ferah tut... bak bebişin sana ben burdayım anneee dicek opuyorumnanaktan
sadece az daha bekle kuşum Şeniz

tatlım peki sende belirtiler varmı merak ettim de
ekakal inşallah hamilesindir canım o belirtiler bebişinin habercisidir inşallah

benim de bugün 27. günüm opuyorumnanaktan bende 26 da oluyordum... kızlar sizce bu ay gelmiş olabilirmi meleğim? kardeşleri gibi beni bırakmadan sonuna kadar benimle kalırmı :Saruboceq:

benim de bugün 27. günüm opuyorumnanaktan bende 26 da oluyordum... kızlar sizce bu ay gelmiş olabilirmi meleğim? kardeşleri gibi beni bırakmadan sonuna kadar benimle kalırmı :Saruboceq:

inşallah canım gelmiştir ve allahım kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq: ben çıkıyorum kızlar işlerimi bitirdim iyi akşammlar belki akşam dönerim yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım peki sende belirtiler varmı merak ettim de
ekakal inşallah hamilesindir canım o belirtiler bebişinin habercisidir inşallah

tatlım bende ne adet nede hamiş lik belirtileri var. hiçbişi yok...
sadece sol kasıgım bazen agrıyor.bu gece olabilir belki... geçen ay yumurtlama dönemimden beri hiç kuruluk olmadı. sürekli akıntım vardı sonra kırmızıları gördüm. ama bu ay öle bişi ki kupkuruyum kafamçokkarıştı

görüşürüz tatlımm... öpüyorum seni. kendine dikkat et. güzel dileklerin için teşekkür ederim... Şeniz

inşallah kırmızılar gelmez bebişin seninledir tatlım ama belirtilere fazla takılma insanı yanıltıyorlar canım ya zaten çoğunlukl hamişlik ile adet belirtileri aynıymış sen stres yapma tatlım sakin ol inşallah bebişin seninledir canım benim ayrıca güzel şeyler düşün güzel şeyler gelsin başına güzelim inşallah meleğin geldise hiç seni bırakırmı oda annesini çok özlemiştir kötü şeyleri getirme aklına olurmu opuyorumnanaktan

Ay canim insallah.
Bence bu ay ve ocakda hamis patlamasi olacak.
Insallah bendede tutar bu ay

tatlım benim belirtilere takılmıyorum zaten... yani takılıcak kadar bir belirtim yokki kaydirigubbakcemile3
dediğim gibi bu ay anormallik var bende. adet belirtisi hamilelik belirtisi hiçbişeyim yok...
rabbim herkeze güzel şeyler yaşatsın meleklerini göndersin inşallah...

senle tanışmadık canım. ismin ne yaşın kaç hiç hamilelik geçirdinmi<* düşük felan?

kızlar beta hcg 492 cıktı uc gunluk bı gecıkmede sanırım deger ıyı,,cuma gunu tekrarlıcam yıne p tesıde doktora gıtcem

innnnşallah canımın içi inşallah...
günün ne zaman?

Normalde 02 aralikdi 4 gün gecikme ile geldi kirmizilar mafoldumben
Simdi 30 araligi bekliyorum. Zaten bu ay demistimde önce hic bir hesaplama felan yapmiycam yani yumurtlama günlerini felan. canim nezaan isterse ozaman yapcam :)

tatlım ben 11 aylık evliyim adım gül 23 yaşındayım düşüğüm felanda hiç olmadı birkaç kere adet gecikmesi hariç tabi ondada ne olduğunu bilemiyoruz 11 aydırda bebiş istiyoruz herşey normal ama işte herşeyin bi vakti saati var hayırlısı bekliyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…