Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya canım elini sokmana gerk yok çamasırında yada peçetede sünüyor zaten o kadar bariz belli poluyoki benimki farketmemek elde değil tabi çocuk düşününce farkettim bende önce bilmiyodum öyle bir akıntım oldunu

Bende hiç öyle akıntı olmadı şimdiye kadar :S acaba ben mi fark etmedim CADIARZU

spermleri yumurtlama gününden önce mi göndermek lazım yumoşlar aşagı inene kadar onlar çıksın yukarı diye
eger öyleyse yumurtlama gününden bigün önce beraber olmak lazım o zaman test bi işe yarıyo mu ki

o kadarına benim aklımda ermiyo valla dediğim gibi biz buay o akıntıdan önceki gün başlamıştık 1 hafta boyunca denedik bakalım ne olacak..... ovulasyon testlerindeki gibide düşünebilir belki.....

zaten testlerde genelde 12-24 saate kadar yumurtlama olacagını gosterır yazıyorr...
o yuzden de hemen test sonucunu gordugun gun bırlıkte olsan zaten 72 saate kadar bıle yasayabılıyor spermler kalıtesıne gore...sonrada gun asırı 2 kere daha denersın mesela
yanı ıse yarıyordrur dıye dusunuyorum ...

spermleri yumurtlama gününden önce mi göndermek lazım yumoşlar aşagı inene kadar onlar çıksın yukarı diye
eger öyleyse yumurtlama gününden bigün önce beraber olmak lazım o zaman test bi işe yarıyo mu ki

şimdi şekerim şöyle bir teorem var doktorların söylediği. 2 ayrı kromozomlu sperm var biri dişi kromozom taşıyan yani kız çocuk spermi biri de erkek kromozomlu. Erkek kromozomlu olanlar hızlı ama az ömürlü. dişi kromozomlu olanlar yavaş fakat uzun ömürlü. Uzun ömürlü olan bu spermler vücut koşullarında 48 saate kadar yaşıyor. yani yumurta çatlamadan önceki 2 gün içinde girilmiş ilişkiden hala kanalda kalan dişi spermler olabilir. Eğer çatlama gününde ilişkiye girilmişse erkek kromozomlu spermler daha hızlı oldukları için daha önce hedefe ulaşıp dölleme sağlayabiliyorlar.Yani Çatlama gününden 2 gün önce girilmiş ilişki gebelikle sonuçlanabilir.

kizlar o akinti oldugu dönemde kasik bölgesinde sancida oluyor...az sanciylan basliyor catlamaya yakin dahada artiyor sancilar...eyer sol tarafda agri daha cok ise sol tarafdan yumurta catlayabiliyor...sag tarafda sanci daha cok ise sag tarafdan yumurtanin catlma ihtimali yüksek.....kaydirigubbakcemile5

şimdi şekerim şöyle bir teorem var doktorların söylediği. 2 ayrı kromozomlu sperm var biri dişi kromozom taşıyan yani kız çocuk spermi biri de erkek kromozomlu. Erkek kromozomlu olanlar hızlı ama az ömürlü. dişi kromozomlu olanlar yavaş fakat uzun ömürlü. Uzun ömürlü olan bu spermler vücut koşullarında 48 saate kadar yaşıyor. yani yumurta çatlamadan önceki 2 gün içinde girilmiş ilişkiden hala kanalda kalan dişi spermler olabilir. Eğer çatlama gününde ilişkiye girilmişse erkek kromozomlu spermler daha hızlı oldukları için daha önce hedefe ulaşıp dölleme sağlayabiliyorlar.Yani Çatlama gününden 2 gün önce girilmiş ilişki gebelikle sonuçlanabilir.
anladım ama anlamak bebiş yapmaya yetmiyo galiba mafoldumben

şimdi bi akıntı oluyomuş alıyomuşsuniki parmagının arasına uzarsa yumurtlamışsın uzamazsa bişi yok demek oluyomuş

heee, bende de olmuştu son 2-3 ay. 5-6 gün akıntı oluyor ama bir gün hakikaten uzama gördüm. bende sitede okumuştum sonra bakma kaklıma geldi. hiç incelemiyodum daha önce... peçeteyle kurularken belli oluyo zaten.. :eek:

benim daha önce daha azdı .. incir ve hayıt bende pıtırcıkları harekete geçirdi diyorum ben...

Merhaba arkadaşlar, biraz rötarlı olsada bende geldim. benimde umutlarım bu aya kaldı artık beş gün gecikmeli regli oldum ve hamileliğe hazırlarken kendimi büyük bir hüsran yaşadım morallerim çok bozuktu.Ayselcim beni de bu aya yaz ama 5 gün gecikince bu ay kaçında olurum bilmiyorum artık.

kizlar o akinti oldugu dönemde kasik bölgesinde sancida oluyor...az sanciylan basliyor catlamaya yakin dahada artiyor sancilar...eyer sol tarafda agri daha cok ise sol tarafdan yumurta catlayabiliyor...sag tarafda sanci daha cok ise sag tarafdan yumurtanin catlma ihtimali yüksek.....kaydirigubbakcemile5

ben yumurtlama dönemindeki kasıkta sancıyı ilk defa hamile olduğum ayki dönemde hissettim.. dah a önce hiç olmamıştı acaba hiç çatlamamışmıydı pıtırcıklar daha önce CADIARZU

anladım ama anlamak bebiş yapmaya yetmiyo galiba mafoldumben

ben adet aralığımı 3e bölüyorum .benim 30 gün sürüyor siklusalarım 3 10 günlük döneme ayırıyorum ilk ve son 10 gün ihtimal yok 2. 10 gün çalışıyoruz bolca:):)

ama hala ttturamadık o ayrı konu delikafadulden

ben yumurtlama dönemindeki kasıkta sancıyı ilk defa hamile olduğum ayki dönemde hissettim.. dah a önce hiç olmamıştı acaba hiç çatlamamışmıydı pıtırcıklar daha önce CADIARZU

şimdi eger yumuoş çatlamazsa adet kanaması olmazmış zaten kanama yumoş çatladıgı için olurmuş demişlerdi yalan mı bu kanama olsa bile belki yumoş çatlamamış mı oluyomuş

ben adet aralığımı 3e bölüyorum .benim 30 gün sürüyor siklusalarım 3 10 günlük döneme ayırıyorum ilk ve son 10 gün ihtimal yok 2. 10 gün çalışıyoruz bolca:):)

ama hala ttturamadık o ayrı konu delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kısmet canım ya inşallah olur bu ay

X