- 8 Mayıs 2007
- 1.208
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.321
doğudayım dün lojmana saldırdılar
3 gün önce yine oldu bugünde bekliyorlar psikolojim bozuldu
tubıloshummm hamıleyım ınsallah bu sefer sonuna kadar devam eder gecen sefer degerım 149 akadar cıkmıstı en fazla ve testım 149 cıktıgında bıle sılıktı..bugun ıkı cızgı aynı koyulukta kan tahlılı vercem saat 5 gıbı yazarım sonucu ,,ben nasıp olursa agustos annesı olcam sende gel tubıloss,,
hala bana şu mukus olayını anlatmadınızlmaz:
ya mukus degilmiydi onun adı hani bi akıntıya bakılıyomuşta uzarsa oluyomuş uzamazsa bekleniyomuş falan ya ovulasyon günü için neydi o :uhm:Mukus ne yaww :uhm:
ya mukus degilmiydi onun adı hani bi akıntıya bakılıyomuşta uzarsa oluyomuş uzamazsa bekleniyomuş falan ya ovulasyon günü için neydi o :uhm:
hala bana şu mukus olayını anlatmadınızlmaz:
yumurtlama zamanı vagına ıcınde olusan sıvı bıraz daha degısık oluyormus
bunu elıyle test edenler var ...
parmagına gelen akıntıyı ıkı parmagını uzaklastıracak sekılde sunen ve seffaf bı akıntı olarak goruyorsan o zaman yumurtlama zamanıymıs ...
dıye bılıyorum..
yumurtlama zamanı vagına ıcınde olusan sıvı bıraz daha degısık oluyormus
bunu elıyle test edenler var ...
parmagına gelen akıntıyı ıkı parmagını uzaklastıracak sekılde sunen ve seffaf bı akıntı olarak goruyorsan o zaman yumurtlama zamanıymıs ...
dıye bılıyorum..
hımm anladım dur kıs ben bu ayda bunu deneyim şebege döndüm zaten laelaelaelaelaebak canım yumurtlama gününde farklı bi akıntı geliyo böyle uzayan aynı yumurta akı gibi bazen hafif kanlıda olabiliyor ben heray takip ederim düzenli olarak genelde 12.13.günde olur ondan sonraki günleri iyi değerlendireceksin geçen ay çatlatma iğnesi olduğum günde gelmişti aynı akıntı demekki çatlama olduğu gün geliyo diye düşünüp doktorun tavsiyesini uyguluyorum o akıntıyı görünce ilk 2-3 gün hergün sonra günaşırı demişti ama bu ay da hergün olsun bakalım dedik inşallah olmuştur :Saruboceq:
bak bu seferde sen güldürdün beni kaydirigubbakcemile3Haydaaa bi bu kalmıştı yapmadığımız kaydirigubbakcemile3 sokacaz parmağı akıntı alıcaz bide onu sündürücezz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaww bu sıpa bi gelsin ben ona yapacağımı biliyooomm... şu yaptıklarımıza bak gelsin diye.
amaan yumurtlama takvimi daha belirgin değilmi.
al eline uzasın uzamasın uğraşmakta dert.yanıltıcı olabilir.
Haydaaa bi bu kalmıştı yapmadığımız kaydirigubbakcemile3 sokacaz parmağı akıntı alıcaz bide onu sündürücezz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaww bu sıpa bi gelsin ben ona yapacağımı biliyooomm... şu yaptıklarımıza bak gelsin diye.
tebrik ederim inşallah rabbim bebeğine kavuştutur seni:asigim: