Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

doğudayım dün lojmana saldırdılar
3 gün önce yine oldu bugünde bekliyorlar psikolojim bozuldu

canım benim ya rabbim sizinle beraber herkese yardım etsin inşallah sizleri korusun sevdiklerinize bizlere bağışlasın
eşimin mecburi hizmette o kadar kötü kura yerleri vardı ki korkudan ölmek üzereydik sonra bize gümüşhane çıkınca yinede üzüldük ankaraya çok uzak diye ama haberleri şu son zamanlarda olanları duydukça nankörlük yaptıgımı anladım dualarımız sizinle nolur üzülmeyin

tebrik ederim inşallah rabbim bebeğine kavuştutur seni:asigim:

çok zor.. dünden beri her haber seyrettiğimde ağlıyorum. kaç tane eve ateş düşürdü hainler.. onlarında ocağı sönsünde başları altında kalsın inşallah...

doğru yaaa... iyice karıştı ortalık zaten herkes tetikte.Canım Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla doğu görevini bitirip bu yanlara gelsin kocacığın. Oradaki bütün askerlerimiz polisimiz ve onların eşleriyle çocukları hepiniz Allaha emanetsiniz.:Saruboceq:

yumurtlama zamanı vagına ıcınde olusan sıvı bıraz daha degısık oluyormus
bunu elıyle test edenler var ...
parmagına gelen akıntıyı ıkı parmagını uzaklastıracak sekılde sunen ve seffaf bı akıntı olarak goruyorsan o zaman yumurtlama zamanıymıs ...
dıye bılıyorum..

hala bana şu mukus olayını anlatmadınız lmaz:

bak canım yumurtlama gününde farklı bi akıntı geliyo böyle uzayan aynı yumurta akı gibi bazen hafif kanlıda olabiliyor ben heray takip ederim düzenli olarak genelde 12.13.günde olur ondan sonraki günleri iyi değerlendireceksin geçen ay çatlatma iğnesi olduğum günde gelmişti aynı akıntı demekki çatlama olduğu gün geliyo diye düşünüp doktorun tavsiyesini uyguluyorum o akıntıyı görünce ilk 2-3 gün hergün sonra günaşırı demişti ama bu ay da hergün olsun bakalım dedik inşallah olmuştur :Saruboceq:

Haydaaa bi bu kalmıştı yapmadığımız kaydirigubbakcemile3 sokacaz parmağı akıntı alıcaz bide onu sündürücezz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaww bu sıpa bi gelsin ben ona yapacağımı biliyooomm... şu yaptıklarımıza bak gelsin diye.

amaan yumurtlama takvimi daha belirgin değilmi.
al eline uzasın uzamasın uğraşmakta dert.yanıltıcı olabilir.

hımm anladım dur kıs ben bu ayda bunu deneyim şebege döndüm zaten laelaelaelaelae

bak bu seferde sen güldürdün beni kaydirigubbakcemile3

ya canım elini sokmana gerk yok çamasırında yada peçetede sünüyor zaten o kadar bariz belli poluyoki benimki farketmemek elde değil tabi çocuk düşününce farkettim bende önce bilmiyodum öyle bir akıntım oldunu

spermleri yumurtlama gününden önce mi göndermek lazım yumoşlar aşagı inene kadar onlar çıksın yukarı diye
eger öyleyse yumurtlama gününden bigün önce beraber olmak lazım o zaman test bi işe yarıyo mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…