Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sanırım cözülmüş kızlar ben bugün test yaptım cift cizgiyi gördüm dua edin hayırlısı olsun inşallah 14 aralık randevu aldım ilk dr ziyaretine gidicem inşallah iyi olur

sanırım cözülmüş kızlar ben bugün test yaptım cift cizgiyi gördüm dua edin hayırlısı olsun inşallah 14 aralık randevu aldım ilk dr ziyaretine gidicem inşallah iyi olur

Oleyyyyyyyyyyyyy :) Çoook sevindim mercan. Darısı başımıza inşallahhhhhhhhhh..
Benim adetime daha 6 gün var ama dayanamıyorum ya. çok merak ediyorum. İlk aydan yine gelmesini istiyorummmm hem de çooooook. İnşallah herşey gönlümüzce olur..
:dance:delikafadulden

mercan çok sevindim cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
kızlar adetime 3 gün var ama göğüslerim acaip şişti çok acıyo hiç böle olmazdı:uhm:

günaydin kizlar. bugün erkenciyim :)
Ayselcim canim üzülme ocakda ilk hamislerimizden olacaksin insallah.
Benim kirmizilar hala gelmedi. Dün aksam cok kötü bel agrisi cektim dedim ya birazdan gelecek yada bebisim benimle :) ama gelen yok suan. ama cok tuaf hissediyorum kendimi midemmi bulaniyor yaniyormu gazmi var anlayamadim bi tuaf bisi ya:)

[ı]günaydın kıslar nasılsınız ya bu sıtede bı sorun var kacgundur dogru durust gırmıyorum ayselım kan tahlının bellı oldumu? Yenı haberler varmı kıslar[/ı]

günaydın kızlar, sakın üzülme ayselcim her şeyin hayırlısı zamanı gelince gelcektir inş. bebeğin dualarım sizlerle.

Günaydın kızlaaarrr.... 2-3 gündür sitedeki sorunlardan dolayı birçok kişi unuttu forumu.Sanırım toparlanmamız biraz zaman alacak.
Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Kasım ayı baya bereketli geçti topicimiz için. Umarım Aralık ve Ocak ayları da aynı şekilde olacak. Ben heyecanla gün sayıyorum.15 Aralığa kadar regl olmam lazım ve regl'in 2. günü klomen başlayacağım.Umarım ilk kullanımda hamiş olurum.:Saruboceq:

özledim ya sizi çok şükür bu arada mercan tebrık ederım coook sevındım

ayselcim ne yapalım kısmet degılmıs 2010 a süper giricez inşallah

merhaba canım doktor bana da klomen verdi ancak adetin 5. günü başla demişti sen 2. günü yazmışsın bu konuda bi fikrin var mı?

merhaba canım doktor bana da klomen verdi ancak adetin 5. günü başla demişti sen 2. günü yazmışsın bu konuda bi fikrin var mı?

Canım geçen randevumda klomen başlama kararı aldık.Regl başlayınca 2. ila 5. gün arası görüşelim bi muayene yapıp ilacı yazayım dedi. 2 ile 5. gün arası deniliyor genelde.Yani ben 5. gün de gitsem oluyor. ama sanırım ben 3. günü gideceğim randevuyu ona göre alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…