Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben bu ay bu sıtedekı arkadaslarımın onerısı ıle yumurtlama testı kullandım ılk yaptıgım gunler hıc cızgı yoktu daha sonra acıktan koyuya donusen cıft cıgıyı yakaladım ama hıc kontrol cızgısı kadar koyu olmadı bız cıft cızgı gordugumuz gunlerı degerlendırdık.daha sonra tekrar yaptım testı cızgı falan kalmamıstı fakat 2 gun once yıne cıftcızgı gordum acaba hamılemıyım dıte dusundum ve doktora kan testı ıcın gıttım ama adete 10 gun var tabı cıkmadı bısey.sımdıde bulantı falan bısey yok ama gogusletım koyulastı ve cıldım ınanılmaz kurudu kanda cıkmamasına ragmen belırtı olabılırmı neden ben hala cıft cızgı goruyorumıkı
uzun oldu ama :)

Nihayet
mercan tebrikler canım çok sevindim yaaa

aysellim canım kırmızıları görmüşsün ( Ama bu gördüğün son kırmızı olucak bak hissediyorum ben sakın moralini bozma lmaz: Benimde 3-4 günüm kaldı heyecandan ölücem ben yaa kafamçokkarıştı Ne adet belirtisi var nede hamilelik noolucak şimdii CADIARZU

disikus canım insallah hamilesindir benim bu ovulason testleri konusunda pek bilgim yok ama gögüslerin koyulastuysa gebelik gerceklesmis olabilr?

aysel kuşum hayırlısı olsun kısmet diyelim bebiş gelmek için en güzel zamanı bekliyo eminim =)

ama kanda neden o zaman cıkamdı sence belımde cok agrıyor yaa delikafadulden kanda en erken ne zaman cıkar sızce

Kızlar yazıyorum sürekli hata veriyor.
Disikus; canım çift çizgi 2-3 gün belirgin olur sonrada çıkmaz canım.
Sana tavsiyem adet gününü bekle.
Bende de vardı göğüs ucu rengi değişimi, baş ağrısı, batmalar ama kırmızıları gördüm.
Kesinlikle adet gününü bekle

Dun hamile haberi Aldim 1 senedir evli birinden
kiskandim birazzz..anormallik degil dimi??
darisi basimizaa

aysel kuşum hayırlısı olsun kısmet diyelim bebiş gelmek için en güzel zamanı bekliyo eminim =)

SANIRIM CANIMM HAYIRLISI DİYELİM
DÜN ÖĞLEN İZİN ALDIM KAN TESTİ İÇİN. SON ÇIKMADAN WC YE GİTTİM VE REGL OLDUĞUMU GÖRDÜM O AN ÇOK KÖTÜ OLDUM.
AMA İYİYİM SAĞOLSUN EŞİM AKŞAM ÇOK RAHATLATTI BENİ:asigim:

hayırlısı artık listeye benıde eklermısınız 10 kasım benımde adet gunum nolur dua edelım bırbırımıze bol bol.

benım esımın akrabasıda bızden sonra evlendı agustos basında sımdı 3 aylık hamıle ben hala yumurtlama testıyle ugrasıyorum

AY WALLA ÖYLE BAK ARKADAŞIM TEMMUZ SONU EVLENDİ
DÜŞÜN AĞUSTOS SONU HAMİLE HABERİNİ ALDIK:roflol:
BU NE HIZ DEDİM BİZ DAHA YAPSAK YAPMASAK DYE KARAR VEREMEZKEN kaydirigubbakcemile3

Valla bizde oyleee
karar verices verdik veriyoruz asamalarini abarttik
darisi tez zmanda basimizaa

yilbasinda hamile olmak istiyorum bennn

benım esımın akrabasıda bızden sonra evlendı agustos basında sımdı 3 aylık hamıle ben hala yumurtlama testıyle ugrasıyorum

ya Herkes spontone yasiyorr
plansiz falan filan
atalım kızlar düşünceleri
gelecekse gelecek diyelim bakalım ne olacak
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…