- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.581
mercan tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza ama nerdeeeeeeeeeee
Olacak olacak... İnşallah bizde çift çizgiyi göreceğiz en yakın zamanda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mercan tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza ama nerdeeeeeeeeeee
Canım geçen randevumda klomen başlama kararı aldık.Regl başlayınca 2. ila 5. gün arası görüşelim bi muayene yapıp ilacı yazayım dedi. 2 ile 5. gün arası deniliyor genelde.Yani ben 5. gün de gitsem oluyor. ama sanırım ben 3. günü gideceğim randevuyu ona göre alacağım
teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırız yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım :1no2:
günaydın kızlar bende heyecanal beklemedeyim yarın günüm ama hiç bir ağrım sızım yok sadece her adet döneminde kırmızılar geldi gelecek hissetmesi oluyor arada sırada bu ayda böyle bakalım bu belirti ve belirtisizliğin her türlüsünü yaşadım 7 aydır hayırlısı diyoruz ve bebişimizi bekliyoruz.........
Yaa kızlar bu kocalar ne rahattt
cocuğumuz olmuyorrrr dediğimde bizimki oohhh ne rahat oturuyoruz iste diyorrr
off ne sıkı cilar
sonrada cocuk olunca çıldırırlar sevgiden
biz neden sürekli stresteyiz
anacim bayan olmak ne zorrrr
Ayy evet yaaa... geçen gün eşim diyor ki "yaa boşver çocuk mocuk ne yapıcaz.bi sürü borç var zaten.bide çocuk olunca düşünemiyorum.ohooo... zaten dünya kötü ne yapıcaz bi çocuk daha dünyaya getirip"
Ben tabi bu sözler karşısında dumur kafamçokkarıştı ... Ama ben doktora giderken 50 kere arar,ben üzülüp ağlayınca hemen koşar gelir,olsun tüpte deneriz olmazsa diye teselliye kalkar...
Ahh ahh bu erkekler... Ama çok sefiyom ben kocişimiiii :1hug:
günaydın kızlar bende heyecanal beklemedeyim yarın günüm ama hiç bir ağrım sızım yok sadece her adet döneminde kırmızılar geldi gelecek hissetmesi oluyor arada sırada bu ayda böyle bakalım bu belirti ve belirtisizliğin her türlüsünü yaşadım 7 aydır hayırlısı diyoruz ve bebişimizi bekliyoruz.........
canlatım gnaydınn gayecim hosgeldin nasılsınız? ayselim ve bebiskomdan haber var mı?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrr
bebişkom88 beklemede. Aysel kırmızı kartı gördü önümüzdeki aya transfer.
ben regl olmayı bekliyorum klomen başlayacağım. Mercan76 hamiş.