Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Arkadaşlar herkese merhaba .
Ben yeni test yaptırdım.İdrar testinde o kadar silik bir çizgi çıktı ki anlatamam .Bu şekilde bile kan testi yaptırdım pozitif çıktı..Allah sizlere de versin inşallahhhhhhhhh..

canım çok sevindim Allah sağlığıyla kucağına almayı nasip eder inş.

Ceren30 hayırlı olsun
Allah tamamını erdırsın..nasıl hamıle kaldın?? ufkumuzu acacak onerılerını beklıyoruz canım

mugmug1 ben aslında buralardaki topicleri okuyarak hamile kaldım diyebilirim :)))
Eşimle gün aşırı ilişki ,ilişkiden sonra belin altına bir yastık koyup ,bacakları göbeğe doğru çekip 15 dak. sırtüstü yattım.İlişikden sonra hemen banyo yapmadım tabiki..Eşime sadece 1 hafta harnup pekmezi yedirdim,sonra istemedi zaten bıraktı..Ve çok düşünmemeye çalıştım..Başka uğraşlar buldum,işimle çok içli dışlı oldum,arkadaşlarımla bol bol görüştüm vs..vs...
Umarım szide en kısa zaman hamile kalırısnız kızlarr

mugmug1 ben aslında buralardaki topicleri okuyarak hamile kaldım diyebilirim :)))
Eşimle gün aşırı ilişki ,ilişkiden sonra belin altına bir yastık koyup ,bacakları göbeğe doğru çekip 15 dak. sırtüstü yattım.İlişikden sonra hemen banyo yapmadım tabiki..Eşime sadece 1 hafta harnup pekmezi yedirdim,sonra istemedi zaten bıraktı..Ve çok düşünmemeye çalıştım..Başka uğraşlar buldum,işimle çok içli dışlı oldum,arkadaşlarımla bol bol görüştüm vs..vs...
Umarım szide en kısa zaman hamile kalırısnız kızlarr

Tebrikler cnm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

kızlar valla ben heyecan yaptım ayselden çok benim cumartesi beklemediğim adet tarihim ve şu gün oldu ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bakalım hayırlısı bende dün test yaptım ve 6 aydır olduğu gibi yine negatif çok üzülmedimde niyeyse umut hala devam ediyor sanırım bu aydan umutluyum ben hepimiz adına.......

Ekalcim benimde dündü rgl tarihim hatta benim kendi hesaplarima göre saliydi ama henüz gelmedi cok sükür . :)
Bende senin gibi hicbir belirtim yok akinti disinda.

Bebişkom alıntı yapamıyorum o yüzddeen bu şekilde yazcam..
Belirtim hiç yoktu..Şu sıralar var ama zaten bebekde sanırım 5 haftalığa dayandı..Ben ölesine bir bakıyım dedim ve o şekilde çok çok silik bir çizgi gördüm ama anladım şu ki bu idrar testleri hakikaten hcg hormonunu hemen algılıyor..Şuan belirtilerim ise göğüsler çok çok acıyor yani adet olcağın zamanki gibi değil benimki çok daha fazlası..Kasıklarda adet sancısı gibi sancı o da baya acıtıyor yani kendi adıma konuşuyorum tabi şimdiye kadar hiç böle kasık ağrısı çekmemiştim..Uyku halim var aşırı derecede akşam 9 da uyukum geliyor..Bide halsizzsin tabi şurdan şuraya gidecek halin yok..Belirtilerim bundan ibarettir....
Portakal suyu dün seninle irtibata geçmeye çalıştım ama nerdeeeeee site çok kötüydü arkadaşım..Çok teşekkür edrrim..Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum....

Ya kizlar bisi sorcam kafam karisti. Bazi sitelerde okuyorum akintida hamilelik belirtisi deniliyo fakat digerlerindede öyle bisi yok diyo kafam karistifisfisfis

kızlar selam herkese bu site neden böyle yapıyor yaa hata hata uff sinir oldum. kızlar reglinizin gelmememis olması insallah bebiştendir cok ümitliyim sizden. ayselim yaptır su kan testini artık =) ebru minikkuşum sen neden kan testi yaptıramıyosun hiçmi yapmıyolarki ? ya bu arad sebini merak ediyorum nerde acaba?

ceren30 canım hayırlı olsun tatlım saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim =) ne zamandır bekliyodun bebişi?

kızlar selam herkese bu site neden böyle yapıyor yaa hata hata uff sinir oldum. kızlar reglinizin gelmememis olması insallah bebiştendir cok ümitliyim sizden. ayselim yaptır su kan testini artık =) ebru minikkuşum sen neden kan testi yaptıramıyosun hiçmi yapmıyolarki ? ya bu arad sebini merak ediyorum nerde acaba?

Handecim hosgeldin canim.a.s.
Test ancak dr gitmem lazim önce kontrol olmam lazim eger bebis görünmesse ozaman yapiyorlar. ama simdi sadece gidip kan testi yapmak istiyorum diyince yapmiyorlar. önce kendileride idrar testi yapiyo. Neyse ben hafta sonuna kadar bekleyip tekrar bir test yaparim diye düsünüyorum canim. Sen nasilsin?
Sebinde dün yazmisti isleri cok yogunmus giremeyebilirmis bu aralar. Firsat buldukca gelecekmis canim.

benim akıntıda bebişkom yok olumlu olumsuz hiç bir belirti yok ama daha 2 gün var diyebiliriz c.tesiye yani heranherşey hertürlü ağrı türeyebilir hayırlısı bakalım......

senağlamahele şükür girdik siteye ama bu halini hiç beğenmedim ben yaaaaa bitiremediler gittiler çalışmayı zati....
ayselcim üzülme canım hayırlısı olsun
benimde son 3 günüm ama bütün regl beliritleri var sadece sivilce çıktı ğögüslerim acıyo dokunuca geliyo yine kırmıızlar:nazar::nazar::nazar:

X