Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırız yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım :1no2:

günaydın kızlar bende heyecanal beklemedeyim yarın günüm ama hiç bir ağrım sızım yok sadece her adet döneminde kırmızılar geldi gelecek hissetmesi oluyor arada sırada bu ayda böyle bakalım bu belirti ve belirtisizliğin her türlüsünü yaşadım 7 aydır hayırlısı diyoruz ve bebişimizi bekliyoruz.........

teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırız yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım :1no2:

Bende ara sıra o umutsuzluğu yaşıyorum ama sağolsun buradaki dostlarım hemen o kötü havayı dağıtıyorlar kafamdan.Sonuç alana kadar herşeyi deneyeceğiz canım... Sonradan ahh keşke dememek için gücümüzün yettiği her yöntemi her tedaviyi deneyeceğiz.

Yaa kızlar bu kocalar ne rahattt
cocuğumuz olmuyorrrr dediğimde bizimki oohhh ne rahat oturuyoruz iste diyorrr
off ne sıkı cilar
sonrada cocuk olunca çıldırırlar sevgiden
biz neden sürekli stresteyiz
anacim bayan olmak ne zorrrr

Canım umarım yaşadığın her belirti kırmızılar iiçin değil bebiş içindir.

herkeslere günaydın arkadaşlar..

Ayselcim üzülme canım sakın allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin geç olsun hiç önemli değil canım opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar ya inşallah bebişdir ama bu ay bi rahatım olmazsa olmaz ne yapalım bidahakine inşallah.....

Ayy evet yaaa... geçen gün eşim diyor ki "yaa boşver çocuk mocuk ne yapıcaz.bi sürü borç var zaten.bide çocuk olunca düşünemiyorum.ohooo... zaten dünya kötü ne yapıcaz bi çocuk daha dünyaya getirip"
Ben tabi bu sözler karşısında dumur kafamçokkarıştı ... Ama ben doktora giderken 50 kere arar,ben üzülüp ağlayınca hemen koşar gelir,olsun tüpte deneriz olmazsa diye teselliye kalkar...
Ahh ahh bu erkekler... Ama çok sefiyom ben kocişimiiii :1hug:

Kızlar yaa Müge Anlı'yı izliyor musunuz? Kadının birine bi kız getirmişler 16 yaşında.kız doğum yapmış ve kaçmış kadına kalmış bebek. 17 günlük bebek şimdi Müge Anlı'da.
çok güzel bir bebek.
Hale bakın biz neler yapıyoruz bebek sahibi olalım diye 16 yaşında daha kendi çocuk olan biri doğuruyor bide üstüne bebeğini bırakıp kaçıyor. offf offff dünyanın haline bak.

komedi bunlar
dumur Eder birakirlar sende ovaluasyon takibinle kalirsinlaelaelaelaelae

canım insallah güzel haberler verirsin =) heyecanla bekliyorum vallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…