- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.541
Arkadaşlar herkese merhaba .
Ben yeni test yaptırdım.İdrar testinde o kadar silik bir çizgi çıktı ki anlatamam .Bu şekilde bile kan testi yaptırdım pozitif çıktı..Allah sizlere de versin inşallahhhhhhhhh..
oh ne güzel vallah sanslisin cnm.
burda öyle hemen gidip kan testi yaptrma imkani yok maalesef.
bende pazara kadar bekliycem hala rgl olmassam tekrar idrar testi yaparim.
mugmug1 ben aslında buralardaki topicleri okuyarak hamile kaldım diyebilirim :)))
Eşimle gün aşırı ilişki ,ilişkiden sonra belin altına bir yastık koyup ,bacakları göbeğe doğru çekip 15 dak. sırtüstü yattım.İlişikden sonra hemen banyo yapmadım tabiki..Eşime sadece 1 hafta harnup pekmezi yedirdim,sonra istemedi zaten bıraktı..Ve çok düşünmemeye çalıştım..Başka uğraşlar buldum,işimle çok içli dışlı oldum,arkadaşlarımla bol bol görüştüm vs..vs...
Umarım szide en kısa zaman hamile kalırısnız kızlarr
kızlar selam herkese bu site neden böyle yapıyor yaa hata hata uff sinir oldum. kızlar reglinizin gelmememis olması insallah bebiştendir cok ümitliyim sizden. ayselim yaptır su kan testini artık =) ebru minikkuşum sen neden kan testi yaptıramıyosun hiçmi yapmıyolarki ? ya bu arad sebini merak ediyorum nerde acaba?
Ya kizlar bisi sorcam kafam karisti. Bazi sitelerde okuyorum akintida hamilelik belirtisi deniliyo fakat digerlerindede öyle bisi yok diyo kafam karistifisfisfis
kızlar ben kırmızıları gördüm canım çok sıkıldı çünkü nerdeyse 5 gün gecikmeli oldu((((((((((((((