Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım merhaba yaa;
benim kafam çok karışık 29 kasım regl tarihimdi regl olmadım. İdrar testi yaptım ama negatif. kan testinde kararsızım. bilmiyorum yani kafam karışıkkk

günaydın kızlar ayselcim nşallah hamilesindir hiç gecikmemde diyosun yanlış hatırlamıyorsam o halde neden olmasın bugün 5. günün hadi hayırlısı bakalım.....

günaydın kızlar ayselcim nşallah hamilesindir hiç gecikmemde diyosun yanlış hatırlamıyorsam o halde neden olmasın bugün 5. günün hadi hayırlısı bakalım.....

canım günaydın;
evet normalde gecikme olmuyordu 2 gün öne gelirdi o yüzden 29 kasım demiştim. Benim kafamı karıştıran idrar testinde çıkmamış olmaması

Bebeğime mektup
14.03.2005Geçen gün Annelergrubu sayfalarında dolaşırken ben de yazmaya karar vermiştim. Bugün yazımın yayınlandığını fark ettim... Hikayemin başlangıcında bebeğime hamileyken bir mektup yazmıştım, bunu da tüm annelerle paylaşmak istedim...

Merhaba bebeğim,
Seninle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum...
Hayatım boyunca en fazla duyduğum sözlerden biri "Anne ol anlarsın"dı... Ben henüz anne olmaya adayım, senin aramıza katıldığın gün tam anlamıyla anne olacağım ama bu sözü söyleyenlerin ne demek istediğini senin oluşmaya başladığın gün anlamaya başladım. Sen büyüdükçe daha çok anlıyorum...

Sana biraz tarif etmeye çalışayım bebeğim. Annelik duygusunu...

Sürekli kaybetme korkusu, ya bebeğime bir şey olursa, hayatına dair endişe, oluşmaya başladığından beri sen merkezli programlar... Hiç iyi tarafı yok mu? Tabi ki var.

Mutluluk, özel hissetme, en yakın ve senden hissetmek, sonsuz bir sevgi, şefkat...

Geçen hafta bizi çok korkuttun ve sana ne kadar bağlandığımı, bir şey olursa ne kadar çok acı çekeceğimi hissettirdin. Ama şu anda hiçbir sıkıntı yok, rahat ol hayatım. Baban ve ben elimizden gelen çabayı gösterdik ve en iyi doktorlarla görüştük.

Bu arada seni geçen gün girdiğim ultrasonda çok detaylı gördüm ve çok heyecanlandım. Babana ve bana ne kadar sağlıklı olduğunu gösterip bizi rahatlatmak ister gibi bir halin vardı ve ben doktorun da sözleri ile buna ikna oldum.

Seni çok seviyoruz ve bir an evvel seni kucaklayıp öpmek istiyoruz. Bizi en mutlu edecek şey sağlıklı doğman bebeğim...

Sen de bizim için elinden geleni yap ve lütfen tekmelerine dikkat et, bazen canım yanıyor da :)))

annesinden karnındaki bebeğine mektup.....
allahım inşallah bize de nasip eder bu duyguyu..

listeye beni de yazar mısınız? 26 aralık günümmm

Bugünde bekle istersen yarın yaptır aynı gün alabilirsin sanırım kan testini beklemek çok zordur o yüzden diyorum canım sonuç olumsuzsa ki inşallah değildir çok üzülürsün ama erken çğrenmek te güzel yani sen bilirsin canım.....

güaydın kızlar herkeslere

ayselcim sen hala duruyomusun canım hemen yaptır bence testi bazen hormon geç salgılandığından dolayı idrarda çıkmayabiliyor çünki benim adetimden 20 gün geçtikten sonra idrarda çıkar mesala hamileliğim bence bu gün yaptır testini hep beraber sevinelim halay çekelim senin için :teytey:

Aysellim gunaydın canım
bence kan testı yaptır
en azından ıcın rahat olur

aslında bu sabah kararlıydım kan testi yaptırmaya
sonra gittim eczaneden gebelik testi aldım o da negatif çıktı
sonra işe gelince hamilelik belirtileri kısmındaki arkadaşların paylaşımlarını okudum
adetten sonra 10 gün test yapmış olup negatif sonuç alan arkadaş kan testinde gebeliğini öğrenmiş.

evet canım kan testı garantıymıs...ıdrar testı moral bozabılıyor...sızın orda aynı gun sonuc alınıyormu kan testınde...
sen bılırsın canım
kendını nasıl rahat hıssedeceksen...stres yapma yeter..belkı bebıs tutunmaya calısıyordur cunku...delikafadulden

test sonucu 1 saatte alınıyor canım
daha önce yaptırmıştım 2 gün gecikmiştim ilk ay d.kontrol hapını bıraktığımda. meğerse haptan sonra düzene girmede 1-2 gün kayma olurmuş.
dün akşam baş ağrım vardı ilaç alamadım. bir de nescafe içiyordum içemedim midem bulandım attım kendimi yatağa.
ama halen baş ağrım varrr
kısacası çok karışığım

amaaaaaaaaaaan kız o zaman git yaptır rahatla bizide sevindir olumlu sonuçlarla inşallah sorada halay çekelim hep beraber...... :teytey: :teytey:

aaa supermıs..kendını rahat hıssedeceksın ıllakı
bence yaptır acılennn ve bze guzel haberlerı ver lutfennnn opuyorumnanaktan

Arkadaşlar herkese merhaba .
Ben yeni test yaptırdım.İdrar testinde o kadar silik bir çizgi çıktı ki anlatamam .Bu şekilde bile kan testi yaptırdım pozitif çıktı..Allah sizlere de versin inşallahhhhhhhhh..

Günaydin kizlar ben geldim ve henüz rgl olmadim :sm_cool:
Ama hamilelik icinde sanki hicbir belirtim yok akinti disinda bide dün aksam kasiklarimda sürekli batma oluyodu :uhm:
Rgl belirtiside zaten gelene kadar hic yasamadim hayatimda.
Bilmiyorum cok tuaf ama insallah bebisim benimledir.
ayselcim bence yaptr bugün sen kan testini.

canım bakalım öğleden sonra gidip yaptırmaya çalışacam
aksş bugün eksik eleman çalışıyoruz

canım bakalım öğleden sonra gidip yaptırmaya çalışacam
aksş bugün eksik eleman çalışıyoruz

oh ne güzel vallah sanslisin cnm.
burda öyle hemen gidip kan testi yaptrma imkani yok maalesef.
bende pazara kadar bekliycem hala rgl olmassam tekrar idrar testi yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…