Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Evet haklısın canım bizim ki öyle ama bayan eleman çalışıyorsa bunları düşünmeleri lazım değil mi? herşey patrona kalırsa nefes bile almamak lazım:)

Ay walla misafiri duyunca tüm enerjim gitti.mafoldumben koştura koştura eve gideyim.yemeğimi yiyeyim.etrafı toparlıyayım.onlara da hazır bir şeyler mi alsam aç mı gelirler tok mu bilmiyorum ki :çok üzgünüm: eşimi aradım o da biraz geç çıkacakmış.panik yapacak bir şey yok diyor.demesi kolay tabi.

Kızlar ben kaçıyorum masamı bir toparlayıp çıkayım çok yoruldum bugün. Eve gidip dinlenmek istiyorum bir de şu folik asit aklıma takıldı. Akşam eşimle bir konuşayım. Güzellerim hepimizini öptüm

:a015: haydi herkese iyi akşamlar dilerim.akşam yatarken topicte bulunan herkes için dua edin.opuyorumnanaktan

Akşam şekerlerim benim teşekkür ederim. Bakalım görcez çalışmalar başlamıştı tam başladık ertesi gün regl oldum :) Şimdi bakalım görcez kasım16da regl olmazsam eğeeeeerrrrr iki kişilik bir vücut olcam :)))))))) İnşallah herkes istediği zaman bebişine kavuşur :)Yumurtlama dönemim 24-29u arası bugünler benim için çok önemli yani :)

şimdi acıkcası bu konuda uzman degilim ama okuduklarımdan yola cıkarak böyle olma ihtimali cok yüksek ama sen genede gidip bir kan testi yaptır istersen ama gebelik hormonunun hemen aynı seviyeye gelmediğini biliyirum canım inşallah yardımcı olabilmişimdir

tatlım bence bekle hemen yapma ben kızımda 6 gün gecince yaptım doktora gittigimde mercimek gibi görmüştüm kızımı erken yaparsan sadece keseyi görürsün sonra 2 hafta sonra tekrar gitmek zorunda kalırsın bir tavsiye genede sen bilirsin ama

ya kızlar maşşallah valla dünden beri sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitiremedim folik asite bende başladım günde 3 tane içiyorum ama acayip iştahım acıldı ve tatlıyı hiç sevmem aslında ama tatlı yiyorum deliler gibi ayrıca ben calışma takvimimi tamamladım bu günden sonra birşeyde olsa gebelik oluşmuyormuş zaten benim için 4 kasımı bekliyorum bakalım ne olacak hepiniz için dua ediyorum Allah calışmalara devam edenler iiçin kolaylık versin güzel haberleri alırız inşallah

Günaydın,
Umarım kısa sürede güzel haberlerini alırız :) Folik asiti günde 3 kez almak yerine günde tek kullanımlık olandan alsaydın keşke. Ben de içiyorum bazen unutuyorum üşeniyorum hatta zor geliyor.Eminimki 3 daha da zor olur :)Ben de iştah açmadı tatlı isteği de yaratmadı.demekki bünyeden bnyeye değişiyor.Yemee fazladan boşver tatlıyı :) iştah açıldıkça su iç

dünyanın en güzel anne adayları günaydın hepinize, canım ya bu folik asittenmi sogan küründenmi bilmiyorum ama bende fena yemek yemeye başladım dun gecenin bi yarısı helva diye tutturdum ya Allahtan zayıfım ve kilo problemim yok yoksa napardım.. Bu iştah folik asitten mi açıldı dersiniz cokacimcoook

Folik asit bende de iştah açmadı.yan etkisi var mı bilmiyorum.Unutmamak için de ofise gelince çantamı dolabıma koyarken alıyorum çantamdan hemen içiyorum.Yoksa unutabiliyor insan.

walla bende adet öncesi zaten iştah açılma problemi oluyor.adet olunca geçiyor.ama folik asite başladıktan sonra değişiklik olmadı.

walla bende adet öncesi zaten iştah açılma problemi oluyor.adet olunca geçiyor.ama folik asite başladıktan sonra değişiklik olmadı.

ay aman şekerim dur adet madet şimdi olmamalıyım, bilmemki anlamadım bende :smiley-cool: sen günde 1 folikastmi alıyosun

Selam kızlar,
bilgisyarda mı sorun var forum da mı sorun var anlamadım? Akşam evderb giremedim sabahtan beri de yine giremiyordum kızlar ancak girebildim.:sinifsinif:
Nabersiniz kızlar nasıl gidiyor yeni bir gün? Ben bugün düne göre iyiyim

Selam Kizlar nasilsiniz bugün. Iki gün oldu giremiyordum. Bugün tekrar ise basladim ve burdayim :) Nasil gidiyo calismalar yeni haberler varmi?

Merhaba canım. çalışmalara devam ama daha mutlu bir haber alamadık. Herkesten müjdeli haber bekliyorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…