- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
ahh ahh bir de bana sor.zaten hamile kalırım diye aklı çıkıyor patronumun.Dr.a gitmem gerekince karnıma ağrılar giriyor nasıl gidicem diye.Akşam 19:30da muayenehanesine gidiyorum napıyım.Çünkü diyabetim için de gidiyorum dr.a aynı zamanda.sürekli izin almak olmuyor tabisenağlama
:a015: haydi herkese iyi akşamlar dilerim.akşam yatarken topicte bulunan herkes için dua edin.opuyorumnanaktan[/QUO
Tamam şekerim. Dualarımızıda unutmayalım. Canım misafirler geç kalacak sanırım o yüzden çay yanına ikramlık alırsın hazır birşeyler:)
aminnn:)
inşallah onumuzdeki ay güzel şeyler olacak hepimiz için.
Ya sana bişey soracam bilirsin belki benim 40 gün önce gebeliğim sonlandırıldı doktor sadece 10 gün ilişkiyi yasakladı korunma vermedi ama biz dikkat ettik. regli olmayınca bugun dayanamayıp nöbetçi eczaneden test alım silik 2. çizgi çıktı ama zanedersem eski gebeliğimden kalma gebelik hormonu bu olabilir mi?
yani gebelik hormonu vucutta ne kadar kalır bilgin var mı canım ya?
tatlım hepimiz öyle de erken olur boşuna moralini bozarsın.Sen bilirisin ama ben sadece düşüncemi söyledim.Mesela ben en erken 4 kasımda yapıyım diye düşünüyorum inş. adet olmazsam 3'ünde.Ama onu bile bazen acaba erken mi 6-7 gibi mi yapsam diyorum
ya kızlar maşşallah valla dünden beri sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitiremedim folik asite bende başladım günde 3 tane içiyorum ama acayip iştahım acıldı ve tatlıyı hiç sevmem aslında ama tatlı yiyorum deliler gibi ayrıca ben calışma takvimimi tamamladım bu günden sonra birşeyde olsa gebelik oluşmuyormuş zaten benim için 4 kasımı bekliyorum bakalım ne olacak hepiniz için dua ediyorum Allah calışmalara devam edenler iiçin kolaylık versin güzel haberleri alırız inşallah
ya kızlar maşşallah valla dünden beri sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitiremedim folik asite bende başladım günde 3 tane içiyorum ama acayip iştahım acıldı ve tatlıyı hiç sevmem aslında ama tatlı yiyorum deliler gibi ayrıca ben calışma takvimimi tamamladım bu günden sonra birşeyde olsa gebelik oluşmuyormuş zaten benim için 4 kasımı bekliyorum bakalım ne olacak hepiniz için dua ediyorum Allah calışmalara devam edenler iiçin kolaylık versin güzel haberleri alırız inşallah
walla bende adet öncesi zaten iştah açılma problemi oluyor.adet olunca geçiyor.ama folik asite başladıktan sonra değişiklik olmadı.
ay aman şekerim dur adet madet şimdi olmamalıyım, bilmemki anlamadım bende :smiley-cool: sen günde 1 folikastmi alıyosun