Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım dr. günde 3 tane folik asit verdi. Ona başladım. Herşey normalmiş, yumurtalarım falan :)
Smear testi, kan testi, enfeksiyon testleri istedi. Henüz yaptırmadım. Yaptıran var mı ??

Evet canım haklısın. Dr. banada verdi folik asit , günde 3 kere içicekmişim. Hayırlısı bakalımm..

Evet canım haklısın. Dr. banada verdi folik asit , günde 3 kere içicekmişim. Hayırlısı bakalımm..

evet tatlım stress yapma en büyük düşman sebinin de dediği gibi. Ayrıca doktorum bana günde 1 folikasit vermişti 3 aydır kullanıyorum CADIARZU

Canım takvimin çok güzelmiş yaa

Kızlar yaa doktorum bana folik aist vermedi. Sizin doktorlar hep önermiş. Aklıma takıldı ne yapsam ki kızlar?

canım dr. günde 3 tane folik asit verdi. Ona başladım. Herşey normalmiş, yumurtalarım falan :)
Smear testi, kan testi, enfeksiyon testleri istedi. Henüz yaptırmadım. Yaptıran var mı ??

Canım benimki günde 1 tane ama dozajları farklı olabilir.O nedenle sayısı farklıdır.Smear ben de yaptırdım.Rahim ağzı kanseri için yapılan bir şey.Canın acımıyor merak etme.Kanda tüm hormonlara bakıyorlar.Bir de hepatit kızamıkçık gibi hastalıklara bağışıklığın var mı diye bakıyorlar.Yarın aç karnına git kan ver.Çünkü bazılarının sonucu 10-12 gün sonra çıkıyor.Maşallah herşeyin normal olmasına sevindim.Benim de yumurtalarıma bakıp "canvar gibier" demişti dr. :roflol:

Kızlar yaa doktorum bana folik aist vermedi. Sizin doktorlar hep önermiş. Aklıma takıldı ne yapsam ki kızlar?

Ben kendim söyledim.İlk kez dr.a gittim hamilelik isteği ile.. Hamilelik öncesi folik asit alınıyormuş dedim. Evet vereceğim dedi, reçete yazdı.. Bir sor sende istersen aklında kalmasın...

Canım takvimin çok güzelmiş yaa

inş. bir dahaki ay tekrar yapmamız gerekmez.Canım bence başka bir dr.a git.Çünkü benim sorduğum bütün dr.lar folik asite gebelik öncesinde başla demişlerdi.internetten bile araştırsan görürsün.

Kızlar yandım.Eşimin bir arkadaşı gelecek şehir dışından kalacakmış.Üstelik nişanlısı ile geliyormuş.Ben ne yapıcam ya 3 gündür her akşam misafirim var.delikafadulden

Teşekkürler canım..Yumurtalarla aralarında bir bağ var gibi konuşuyorlar zaten :)
Valla bana 9 test verdi, özelde bayağıda tuttu. Bir araştırıp yapacağım bakalım. Dediğin gibi kızamıkçık falanda var aynen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…