- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Selam kızlar,
bilgisyarda mı sorun var forum da mı sorun var anlamadım? Akşam evderb giremedim sabahtan beri de yine giremiyordum kızlar ancak girebildim.:sinifsinif:
Nabersiniz kızlar nasıl gidiyor yeni bir gün? Ben bugün düne göre iyiyim
Hoşgeldin canım;
Valla iyiyim de akşamdan beri giremedim ona sinir oldum. Dün demiştim yaa gaz, ishal falan var diye bi arkadaşımla konuştum hamileliğini öğrenmeden önce onda da bu belirtiler olmuş. Bende tabi ki çok sevindim inşallah bende hamileyim dedimvereliniortak
bende sabahtan giremedim canım forum da sorun vardı bi baktım topik ilerlemiş yeni arkadaşlar katılmış
iyi olduğuna sevindim canım
Insallah hamilesindir canim.
Bende benezer seyler iste baska bisi yok. Bide normalde kuru gecirmem gerekiyordu bu zamanlari ama akintim cok olmassada geliyo. Insallah bende hamileyimdir :)
ah kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız bize de moral olur
Bende gögüslerimde bisi yok sadece yorgunluk, karin alt bölgesinde zaman zaman tuaf agri sizi gibi bisi bide akinti.
herkesin gögüsleri agrımıyomuş canım benim, inşallah bebiş vardırda saglıklı sıhhatli 9 ay sora kucagını doldurur. yerimseniben
Giremedikçe stres oldum valla yaa. Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
ay aman şekerim dur adet madet şimdi olmamalıyım, bilmemki anlamadım bende :smiley-cool: sen günde 1 folikastmi alıyosun