Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ben kendim söyledim.İlk kez dr.a gittim hamilelik isteği ile.. Hamilelik öncesi folik asit alınıyormuş dedim. Evet vereceğim dedi, reçete yazdı.. Bir sor sende istersen aklında kalmasın...

Bende genel kontrol amaçlı gitmiştim. Hatta bende sordum bana kullanmana gerek yok dedi. Aldığımız bazı besinlerde bu folik asit varmış.

neyse kızlar size doyum olmaz artık toparlanma vakti geldi

herkeze iyi akşamlar kocaman kocaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım sende bir an önce hamiş kalırsın(hepimiz de)hihoyyyt:CüvCüv:

İnşallah hepimiz o mutluluğu tadarız.
Bugün randevu saatimi beklerken bir bebek doğmuş, hemşire kucağında yeni doğan yoğun baskıma getirdi. Minicikti, çok tatlııı maşallah....
Bizde o günleri görürüz inşallah...

inş. bir dahaki ay tekrar yapmamız gerekmez.Canım bence başka bir dr.a git.Çünkü benim sorduğum bütün dr.lar folik asite gebelik öncesinde başla demişlerdi.internetten bile araştırsan görürsün.

Ayy canım başka dr mı gitsem ki? Yada gideyim bi eczaneden alayım mı nasıl yapsam ki?

İnşallah hepimiz o mutluluğu tadarız.
Bugün randevu saatimi beklerken bir bebek doğmuş, hemşire kucağında yeni doğan yoğun baskıma getirdi. Minicikti, çok tatlııı maşallah....
Bizde o günleri görürüz inşallah...

Ayy inşallah canım yaa. Bende çok istiyorum canım benim. Tatlı bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah:)

Bende genel kontrol amaçlı gitmiştim. Hatta bende sordum bana kullanmana gerek yok dedi. Aldığımız bazı besinlerde bu folik asit varmış.

Günlük yiyecek ve sebzelerde varmış ama hamile adaylarının daha çok ihtiyacı varmış. Prospektüste de yazıyor.. Omurilik sistemi içinde önemliymiş..

Evet aldığımız bazı besinlerde var ama ne kadar yeterli?Her gün folik asit içeren bir yemek yiyor musun?dediğim gibi başka bir dr.a sormanı tavsiye ederim.yerimseniben

İyi akşamlar kızlar inşallah ben de çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum =))))))))kaydirigubbakcemile3

Günlük yiyecek ve sebzelerde varmış ama hamile adaylarının daha çok ihtiyacı varmış. Prospektüste de yazıyor.. Omurilik sistemi içinde önemliymiş..

Ayy ne bileyim yaa buradaki en iyi drlardan biriydi. Neden böyle birşey dedi anlamadım. Tekrar doktora mı gideyim ne dersiniz? Yoğun ve hasta bir günün akşamı dr a kızınca canım iyice sıkıldı :KK43:

Ayy canım başka dr mı gitsem ki? Yada gideyim bi eczaneden alayım mı nasıl yapsam ki?

Bence öyle kendi bildiğine de kullanma.başka bir dr.a git.Gebelik planlıyorum neler yapmam gerek de.İlk söylediklerinin içinde folik asitte olacaktır zaten.

Bence öyle kendi bildiğine de kullanma.başka bir dr.a git.Gebelik planlıyorum neler yapmam gerek de.İlk söylediklerinin içinde folik asitte olacaktır zaten.

Haklısın valla yarın başka bir dr a gitmeye çalışayım. çalışırkende plan yapmak zor oluyor valla kızlar.

Ayy ne bileyim yaa buradaki en iyi drlardan biriydi. Neden böyle birşey dedi anlamadım. Tekrar doktora mı gideyim ne dersiniz? Yoğun ve hasta bir günün akşamı dr a kızınca canım iyice sıkıldı :KK43:

Canım moralini bozma. Başka dr. a git bence de. Her dr. veriyor gebelik öncesi 3 ay, gebelik sonrası 3 ay toplam 6 ay içiyorlar. Hiç içmemek yerine başka bir uzmana sor.
Folik aist ıspanak, brokoli, narenciyelerde falan varmış. Yine de sor derim. Sıkma canını ;-)

Haklısın valla yarın başka bir dr a gitmeye çalışayım. çalışırkende plan yapmak zor oluyor valla kızlar.

ahh ahh bir de bana sor.zaten hamile kalırım diye aklı çıkıyor patronumun.Dr.a gitmem gerekince karnıma ağrılar giriyor nasıl gidicem diye.Akşam 19:30da muayenehanesine gidiyorum napıyım.Çünkü diyabetim için de gidiyorum dr.a aynı zamanda.sürekli izin almak olmuyor tabisenağlama

X