- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Ben kendim söyledim.İlk kez dr.a gittim hamilelik isteği ile.. Hamilelik öncesi folik asit alınıyormuş dedim. Evet vereceğim dedi, reçete yazdı.. Bir sor sende istersen aklında kalmasın...
Kızlar yandım.Eşimin bir arkadaşı gelecek şehir dışından kalacakmış.Üstelik nişanlısı ile geliyormuş.Ben ne yapıcam ya 3 gündür her akşam misafirim var.delikafadulden
inşallah canım sende bir an önce hamiş kalırsın(hepimiz de)hihoyyyt:CüvCüv:
inş. bir dahaki ay tekrar yapmamız gerekmez.Canım bence başka bir dr.a git.Çünkü benim sorduğum bütün dr.lar folik asite gebelik öncesinde başla demişlerdi.internetten bile araştırsan görürsün.
İnşallah hepimiz o mutluluğu tadarız.
Bugün randevu saatimi beklerken bir bebek doğmuş, hemşire kucağında yeni doğan yoğun baskıma getirdi. Minicikti, çok tatlııı maşallah....
Bizde o günleri görürüz inşallah...
Bende genel kontrol amaçlı gitmiştim. Hatta bende sordum bana kullanmana gerek yok dedi. Aldığımız bazı besinlerde bu folik asit varmış.
neyse kızlar size doyum olmaz artık toparlanma vakti geldi
herkeze iyi akşamlar kocaman kocaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende genel kontrol amaçlı gitmiştim. Hatta bende sordum bana kullanmana gerek yok dedi. Aldığımız bazı besinlerde bu folik asit varmış.
neyse kızlar size doyum olmaz artık toparlanma vakti geldi
herkeze iyi akşamlar kocaman kocaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günlük yiyecek ve sebzelerde varmış ama hamile adaylarının daha çok ihtiyacı varmış. Prospektüste de yazıyor.. Omurilik sistemi içinde önemliymiş..
Ayy canım başka dr mı gitsem ki? Yada gideyim bi eczaneden alayım mı nasıl yapsam ki?
İyi akşamlar kızlar inşallah ben de çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum =))))))))kaydirigubbakcemile3
Ben çıktım yola yardıma geliyorum şekerim:)))
Bence öyle kendi bildiğine de kullanma.başka bir dr.a git.Gebelik planlıyorum neler yapmam gerek de.İlk söylediklerinin içinde folik asitte olacaktır zaten.
İyi akşamlar kızlar inşallah ben de çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum =))))))))kaydirigubbakcemile3
Ne süper o olurdu.dur ben sana süpürgemi yollıyım onla gel
Ayy ne bileyim yaa buradaki en iyi drlardan biriydi. Neden böyle birşey dedi anlamadım. Tekrar doktora mı gideyim ne dersiniz? Yoğun ve hasta bir günün akşamı dr a kızınca canım iyice sıkıldı
Haklısın valla yarın başka bir dr a gitmeye çalışayım. çalışırkende plan yapmak zor oluyor valla kızlar.