Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Insallah canim. Benim adetime internete göre 9 gün kaldi benim hesabima göre 12 gün ama hicbi belirtim yok. sadece cok yorgunum sürekli ve siskinlik cok var arada sizi gibi bi tuaf bisi anlamadim

Hoşgeldin canım;
Valla iyiyim de akşamdan beri giremedim ona sinir oldum. Dün demiştim yaa gaz, ishal falan var diye bi arkadaşımla konuştum hamileliğini öğrenmeden önce onda da bu belirtiler olmuş. Bende tabi ki çok sevindim inşallah bende hamileyim dedimvereliniortak

hoşgeldiniz kızlar iyiyim bende giremedim sayfaya, aysellim inşallah canım ya güzel haberlerini bekliyoruz =))

Selam kızlar,
bilgisyarda mı sorun var forum da mı sorun var anlamadım? Akşam evderb giremedim sabahtan beri de yine giremiyordum kızlar ancak girebildim.:sinifsinif:
Nabersiniz kızlar nasıl gidiyor yeni bir gün? Ben bugün düne göre iyiyim:emir_bebek:

bende sabahtan giremedim canım forum da sorun vardı bi baktım topik ilerlemiş yeni arkadaşlar katılmış
iyi olduğuna sevindim canım

Evet bugün düne göre gyet iyiyim. Supreme; inşallah o listede umutla bekleyen bizler hep birlikte müjdeli haber alırız ne güzel olur değil mi? Zaman azalıyor 3 kasıma az kaldı:eek:

Hoşgeldin canım;
Valla iyiyim de akşamdan beri giremedim ona sinir oldum. Dün demiştim yaa gaz, ishal falan var diye bi arkadaşımla konuştum hamileliğini öğrenmeden önce onda da bu belirtiler olmuş. Bende tabi ki çok sevindim inşallah bende hamileyim dedimvereliniortak

Insallah hamilesindir canim.
Bende benezer seyler iste baska bisi yok. Bide normalde kuru gecirmem gerekiyordu bu zamanlari ama akintim cok olmassada geliyo. Insallah bende hamileyimdir :)

Insallah hamilesindir canim.
Bende benezer seyler iste baska bisi yok. Bide normalde kuru gecirmem gerekiyordu bu zamanlari ama akintim cok olmassada geliyo. Insallah bende hamileyimdir :)

canım bende de var akıntı ve göğüslerimde şişkinlik var. Aslında olmaması lazımdı adete 1-2 gün varken şişkinlik oluyordu. bakalım hayırlısı inşallah bu ay olur:emir_bebek:

Bende gögüslerimde bisi yok sadece yorgunluk, karin alt bölgesinde zaman zaman tuaf agri sizi gibi bisi bide akinti.

X