Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayy canım yaa Galiba sadece rüyamızda olur böyle şeyler. kaydirigubbakcemile3

Benim eşim Allah nazardan saklasın yemek yapar.Benim eşim çok yemek seçer.Bir de herkesin yaptığı yemeği yemez.Okuldayken tanışmıştık biz.O zamanlar da o yapardı ben yerdim.Evlendikten sonra bir gün pilav yaptım.Tadına bile bakmadan ben yemicem ondan dedi.Tepemin tası bir attı.Öyle mi dedim O zaman bundan sonra sen yaparsın ben yerim dedim.2 yıllık evliyiz bir tek sebze yemeklerini ben yaparım (çünkü o sebze yemez) genel de o yapar ben yerim.Artık bu durumdan şikayetçi nolur sen yap çok kötü olsa bile yicem diyo ama bu sefer de ben yapmıyorum :dance: bitter çikolatam o benim maskara güzel de yemek yapar.ben de salata yaparım:roflol:

Beynin misafir ve ıspanağa takılmış ki rüyanda bile görmüşsün canım benim yaa:)

slm hanımlar... ben regl tarihim 29 ekim demiştim. ama geçen salı dayanılmaz bir sancı ile acillik oldum ve böbrek taşı düşürdüm. Hastanede ilaç verilmeden önce kanda gebelik kontrolü yapıldı ve gebelik olmadığı söylendi... Yani ben muhtemelen regl olacağım. Şimdi antibiyotik tedavisi oluyorum. 29 unda regl olursam kasım ayındaki yumurtlama günlerimi değerlendireceğiz artık. bu arada regl'in 2. günü bal-çörekotu-tarçın karışımına başlayacağım bakalım kasım sonunda hayırlı haberi verebilecek miyim sizlere:Saruboceq:

Ama müjdeli haberi almak istiyorum (((((((((((

tatlım hepimiz öyle de erken olur boşuna moralini bozarsın.Sen bilirisin ama ben sadece düşüncemi söyledim.Mesela ben en erken 4 kasımda yapıyım diye düşünüyorum inş. adet olmazsam 3'ünde.Ama onu bile bazen acaba erken mi 6-7 gibi mi yapsam diyorum

canım BENİM ÇOK ŞANSLISIN VALLA. BENİM EŞİMDE ÇOK YEMEK SEÇER AMA YEMEK YAPMAZ sADECE BALIK YEMEKLERİNİ GÜZEL YAPAR. AMA KESİNLİKLEDE KÖTÜ OLMUŞ DİYE YEMEMEZLİK YAPMAZ :)

maşallah liste bayağı kalabalık haydi kızlar hepimizdan hayırlı sonuçlar gelir inş benimde 8 günüm kaldı bakalım

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kasım sonunda yüzün güler inşallah canım benim yaa

ozaman maşallah diyim bende nazar değmesin.

sebin ve aysellim günümüze az kaldı haehangi bir değişiklik varmı iştahsızlık falan

canım kasıklarımdaki gazdan başka bir değişiklik yok bende.Ama zaten eğer bebişim benimleyse bile bu hafta 3. haftamız olmuş olur ve bu haftada belitiler olmazmış.İştahsızlığın aksine adet olacağım zaman olduğu gibi iştahım açıldı benim.Canım sürekli bir şeyler istiyor.Galiba belirtiler adet gecikmesi olduğu dönemde yavaş yavaş başlıyor.

canım valla bende bulantı, gaz sorunu, ishal ve baş ağrısı mevcut. Ama neden kaynaklanıypr bilmiyorum

canım beniz az daha sabret test yaparsın bikaç gün içinde. Bende kendimi geçen ay hamile sanmıştım :teytey: ama psikolojilmiş hep midem bulanıyodu sabahları. Sen kendini hamile gibi düşünme çünkü biz kadınlar böyleyiz işte hayal kırıklıgına ugruyoruz. İnşallah hamilesindir inşallah ve sürpriz olur önce sana sonra bize. :teselli:

iNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM YAA. PSİKOLOJİK OLABİLİR DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL YANİ. H.SONUNA DOĞRU TEST YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HAYIRLISI:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…