- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
doğru canım işyerinden izin al dinlen eğer imkanın varsa
Canım bugün izin almam çok zor KDV beyan günü onu yetiştirmeye çalışıyorum. Artık kendimi iyi hissetmezsem yarın gelmem diye düşünüyorum.
Supreme sağol canım yaa. İlaç kullanmıyorum evde bitkisel çaylar var onları içiyorum canım.
evet canım sorma benim de banka işlerim vardı sabahtan gümrük işlerim hallettim oh rahatım öğleden sonra bencede yarın bi dinlen kendine gel canım
yemeğe gitmiştimcokacimcoook göbüşümü doyurdum geldim.sizin işler pek yoğun anlaşılan bugün
ben kullanıyorum ama inş bırakacam diyorum amaaa bilmiyorum.geçen ay mide bulantısı yaptı herhalde hamileyim diye düşündüm ama bişey cıkmadı herhalde psikolojikmiş
Canım bugün izin almam çok zor KDV beyan günü onu yetiştirmeye çalışıyorum. Artık kendimi iyi hissetmezsem yarın gelmem diye düşünüyorum.
Supreme sağol canım yaa. İlaç kullanmıyorum evde bitkisel çaylar var onları içiyorum canım.
selam kızlar ben geldim
Bitter çikolatam sabırsızlanmaya başladı.Ne zaman belli olur şu bebek işi dedi.Bende kasım10 gibi dedim.Önce kendim öğrenmek istiyorum :jeyyar: napıyım.öğrenince de ona nasıl söylicemi planlamam lazım
selam kızlar ben geldim
nasıl gidiyor kızlar moraller nasıl inş.bu ay bi hamile patlaması yaşanacak
yemeğe gitmiştimcokacimcoook göbüşümü doyurdum geldim.sizin işler pek yoğun anlaşılan bugün
Bitter çikolatam sabırsızlanmaya başladı.Ne zaman belli olur şu bebek işi dedi.Bende kasım10 gibi dedim.Önce kendim öğrenmek istiyorum :jeyyar: napıyım.öğrenince de ona nasıl söylicemi planlamam lazım
nasıl gidiyor kızlar moraller nasıl inş.bu ay bi hamile patlaması yaşanacak
slm kızlar nasılsınızz bakalım haftanız güzel geçsin inşallah.