-
- Konu Sahibi alaycikus67
canım kasıklarımdaki gazdan başka bir değişiklik yok bende.Ama zaten eğer bebişim benimleyse bile bu hafta 3. haftamız olmuş olur ve bu haftada belitiler olmazmış.İştahsızlığın aksine adet olacağım zaman olduğu gibi iştahım açıldı benim.Canım sürekli bir şeyler istiyor.Galiba belirtiler adet gecikmesi olduğu dönemde yavaş yavaş başlıyor.
ben sigara da alkol de kullanmıyorum.hatta 2 aydır nescafe bile içmiyorum.
ben kullanıyorum ama inş bırakacam diyorum amaaa bilmiyorum.geçen ay mide bulantısı yaptı herhalde hamileyim diye düşündüm ama bişey cıkmadı herhalde psikolojikmiş
inşallah bırakırsın, zaten miden de bulanmış şutarafagitti
bende sizler sayesinde bırakacağım.kafama yazacağım bizim kızlar içmiyor diye kendimi şartlandıracağım
ama geçen ay midem bulanmıştı bu ay hiç bişey yok zamanımda az kaldı 3 kasım
Evet canım benim kendini bu duruma alıştırarak bırakmaya çalış.
tamam ne güzel işte, stress yapma. Özellikle regl öncesi sterss yapmaması gerekiyomuş bebek isteyen kadınların. Ya neden bebiş olmasınki zamanı var o zaman gelince hepimizin olucak inşallah. Ve inşallah kasım ayıdır bizim için bu zaman
aramıza yeni katılanlar olmuş aysellim listemiz kabarmış ne güzel
Evet canım listemiz arttı artıyor gelecek ay inş. her ismin yanına hamiş yazarız.
Canım iyileştim mi bende bilmiyorum grip olacak g,biydim. Dünden beri de hem gaz var hem ishal var hem de bulantı var yine iyi değilim havalrdan neden bilmiyorum hiç böyle olmamıştım
doktorada gidemezsin şimdi ah canım bari bitkisel çay falan hazırla bari kendine dikkat et tatlım
Dikkat etmeye çalışıyorum ama hastalık geleceği varsa geliyor. Kendimi çok bitkin ve yorgun hissediyorum.
Dikkat etmeye çalışıyorum ama hastalık geleceği varsa geliyor. Kendimi çok bitkin ve yorgun hissediyorum.