Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

neyse kızlar herkeze iyi geceler bu gece kimse yok galiba
sabah görüşürüz öptüm byopuyorumnanaktanhihoyyyt

merhaba kizlar bende allah nasip ederse kasimda hamile kalmak istiyorum.bir oglum var 3 yasinda gecen yil oglum 2 yasndayken kürtaj oldum simdi tekrar istiyorum yasim 26 cokta gecikmesin ist. rabbim hepinizin elini doldursun hayirli evlat versin insallah.hepinizden güzel haberler almak istiyorum.

Ben bugün doktora gideceğim kızlar. Bi stres bastı niyeyse :)
İlk bebeğim olacak kısmet olursa, hamilelik öncesi folik asit içmek gerekiyormuş, onu soracağım genel bir kontrol olsun bakalım:)

İlk bebeğim olacak kısmet olursa, hamilelik öncesi folik asit içmek gerekiyormuş, onu soracağım genel bir kontrol olsun bakalım:)

günaydın herkese gerci bu saatte kimse yoktur ama.bende ocak ayında düşüğüm oldu.haziranda hamile olmak istedim kontrole gittim.dr 3 ay folik asit önerdi.kullandım.sonrada başka tahliller falan derken bu aya kaldık.nasib olursa 3 kasımsende hayırlısıyla iyi haberler alırsın.folik asit kullanmanı tavsiye ederim

amin canım hepimizin duaları kabul olur inş.9 yaşında oğlum var bende ikinciyi istiyoruz. benim bayağı gecti yaş31

Evet çok erken ama herkese günaydıın..
Geçmiş olsun canım. Olsun bu ay inş. hayırlısı olur. Hepimiz için ;-) Dr. banada verir heralde.

canım kusura bakma dün netten çıktım malum ev işleri beni bekliyordu.Geçen ayda benzer bir hadise benim başıma geldi.ben de ilk defa öyle bir şey yaşadım.Adetimin 18. günü dediğin gini kahverengi kırmızı karşımı bir şey geldi önce.Hemen dr.umu aradım.O da yumurtluyorsundur bazen yumurtlama sırasında olabilir yarına kadar bekle yarın beni ara dedi.Akşama baya adet olmuştum.ertesi gün aradım dedim normal kanamaya döndü bu diye.ertesi güne randevu verdi gittim.ultrasonda baktı.Bu senin normal adetine benziyor.yeni yumurtalar olgunlaşmaya başlamış ve herşey normal görünüyor.Stresten falan ara kanama geçirmiş olaiblirsin geçen sefer dedi.Önemli olan sende nasıl oldu.Eğer benimki gibi normal kanamaya dönüşmediyse bence olumlu şeyler olabilir kaydirigubbakcemile3 ki inşallah öyledir.yerleşme kanaması falan diyolar ya lekenlenme şeklinde oluyormuş.öyle bir şey olabilir.Bebek rame yerleşirken kılcal damarlar genişlemeye başlıyormuş bu da lekenlenmeye sebep olabiliyormuş.Dilerim Allah'tan öyle bir şeydir.Ama lütfen tramvay peşinden de koşma e mi?opuyorumnanaktan

Benimde 14 gün kaldi ama hicbi belirtim yok sadece cok fazla gaz problemim var 3-4 gündür. Baska hicbisi yok sanki. Ama yinede ümitliyim insallah olacak.

canım benim de öyle ya.Tüp gibi oldum valla.Bu ne gaz.kasıklarımda oluyor benim seninde öyle mi?sanki hava yutuyorum mübarek.kafamçokkarıştı

canım benimki planlı bir gebelik.6 ay öncesinden dr. kontrollerine başladım ve 4 ay önce folik asite başlattı dr.um.tabi ki önce dr.una sor ama bence bir an önce başla.Stres yapma biliyosun stres en büyük düşmanlarımızdan biri.rahat ol.Dua et.

Kızlar ya kusura bakmayın selamsız bandosu gibi oldu günaydın demeden.Geçmişi okurken cevap vermek istediklerim oldu ondan böyle pat diye daldım.
GÜNAYDIIINa.s.

Kızlar günaydınnnnnn;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. sebin, tek0633, supremeeeeeeee günaydınlar

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
berru89 6 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
hacer44 22 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

Kızlar dün akşam girebildimforuma ancak. Dün sabah bir uyandım elektrikler kesik saat 4e kadar gelmek bilmedi çok sinir oldum evimde işte yapamadım. Akşam girdiğimizde de siz yoktunuz Nasılsınız hafta sonu nasıl geçti?

Hemen bitti öğleden önce evi toprladım.Sonra biraz dışarı çıktık.hava çok güzeldi.akşam üzeri eve gelince biraz yattım uyudum.akşam da misafirim geldi yinezemuszemus
Bu arada aysellimcim ben eylül ve ekimde çift çizgi görmek isteyenler topiğine katılmıştım senin topicten önce.cuma akşam bir bakayım ordakilerde gelişme var mı dedim.Bizim topic ile igili yazışma olmuş.Birisi kasımda çift çizgi görmek isteyenler diye topic açılmış görüdünüz mü.çakma çift çizgi" .Birisi de "amaan boşver onları" gibi bir şey demişçaslında o kızlarla yazışmıştım ben çok iyi kızlar ama niye öyle dedi bilmiyorum.Sanırım yanlış anladılar.Senin taklit etmek amacıyla açtığını falan mı düşündüler bilmiyorum.Senin öyle bir amacın olmadığını kendi sonucunu kasımda öğreneceğin için bu topiği açtığını biliyorum.Büyütülecek bir mesele değil ama onlar yanlış anladığı için biraz üzüldüm.
Bu arada sen çok mu hastasın gülüm?

Canım ben kesinlikle çakma, taklit olsun falan gibilerinden topic açmadım. sadece kasım ayında hamiş olmak istediğim için kasıma özel topic açtım ki. Bunu her seferinde söyledim. İnsanların ne düşündüğünü önemli değil bu konuda benim hissettiğim önemli. Canım sizler katılımda bulundunuz gerçekten teşekkür ederim tüm arkadaşlara.
Ben hem gaz sorunu hem ishal hem bulantı. Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…