Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende varım kısmetse 2. bebeği düşünüyorum ama kasımda hamiş olmayı çookkkk istiyorummm inşallah bütün isteyenler kalır bu ay

Merhabalar.

3-5 aydır denemelerimiz var ama bu ay da treni kaçırdım ben

1 kızım var ama daha hiç hayatımda genel muayene olmadım korkudan. Ama artık önümüzdeki hafta doktora gidicem.

Kısmet artık Kasım ayına. 20 Kasım için benide yazarsanız sevinirim.

Ben senin ne amaçla yaptığını ne hissederek biliyorum.dedim ya büyütülecek bir mesele değil zaten.

Bende sadece kasıklarımda gaz problemi var.Onun dışında bugün böööle pek bir rahatlık var üstümde niyeyse.a.s

hOŞGELDİN CANIM;
KASIM AYINDA YÜZÜMÜZ GÜLER İNŞ.

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
berru89 6 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
hacer44 22 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

Bugünde KDV son günü bir sürü iş var ama karnım çok fena olunca yavaş yavaş yapıyorum işleri. Canım alışveriş yapıp gezemedim cumartesi son dakika işi çıktı bir de akşam misafir geldi tüm planlarım alt üst oldu

OOO listemizde baya arttı. Kızlar bu ay hepimiz hamiş olalım sebinciğimin dediği gibi nüfusu patlatalım :)

Bir şey dikkatimi çekti badegül 30 eylül demiş.Son adet tarihi mi o?
badegülcüm belkediğin tarihi de yaz da listeye o gün eklensin.

Maşallah yanlış saymadıysam 27 kişiyiz şimdilik.Yaşasın en az 27 bebiş haberi gelir inş.:Saruboceq:
aysellim testi ne zaman yapacağına karar verdin mi?

kızlarrr ben geldim:) herkese iyi haftalar. Ancak fırsat bulabildim. opuyorumnanaktan

Maşallah yanlış saymadıysam 27 kişiyiz şimdilik.Yaşasın en az 27 bebiş haberi gelir inş.:Saruboceq:
aysellim testi ne zaman yapacağına karar verdin mi?

Canım bugünlerde yapmayı düşünüyorum çok meraklıyım. Ama hamiş olsam da çıkmaz diye düşünğyorum daha erken sanırım.
Supreme hoşgeldin canımm

Kızlar dün başıma geleni anlatayım.Öğleden sonra biraz dışarı çıktık.Gelirken yolda canım ıspanak istedi.Aldık geldik eve.Nasıl bir uyku geldi.Hadi biraz yatalım dedim.Ben salonda uyumak istedim güneş vuruyordu sıcacık eşimde orası çok sıcak ben küçük odada yatıcam dedi.uyudum kalktım baktım heryer karanlık.bir de misafir gelecekti eyvah dedim saat kaç.Ama her yerim ağrıyordu dizim belim.Eşimi uyandırdım "ya hiç halim yok şu ıspanakları yıkasanda pişiversen"dedim."olur "dedi.Kalktı mutfağa gitti ıspanakları yıkamaya başladı.Ben de tekrar salona gittim uzandım.Sonra gözlerimi bir açtım.Karanlık yine.ıçeri bir gittim eşim küçük odada uyuyor.Işığı açtım "ıspanak pişti mi?"dedim. "ne ıspanağı kalkınca yaparım demiştin"dedi. "ee kalktım sana sen yap dedim sen de yıkıyordun" dedim. "yooo öyle bir şey olmadı" dedi.Meğer rüya görmüşümkaydirigubbakcemile3.

Canım bugünlerde yapmayı düşünüyorum çok meraklıyım. Ama hamiş olsam da çıkmaz diye düşünğyorum daha erken sanırım.
Supreme hoşgeldin canımm

haftasonuna doğru bekle olmazsa canım ya.ya da kanda baktır o daha erken belli oluyormuş ya.

Supreme hoşgeldin canımm

hoşbulduk canım, test yapma daha mızıkçı cok erken oldugunu düşünüyosan idrarda kesin sonuç çıkmayabilir, biraz daha bekle

ayy canım yaa Galiba sadece rüyamızda olur böyle şeyler. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…