- 10 Ekim 2009
- 66
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Canım ben kesinlikle çakma, taklit olsun falan gibilerinden topic açmadım. sadece kasım ayında hamiş olmak istediğim için kasıma özel topic açtım ki. Bunu her seferinde söyledim. İnsanların ne düşündüğünü önemli değil bu konuda benim hissettiğim önemli. Canım sizler katılımda bulundunuz gerçekten teşekkür ederim tüm arkadaşlara.
Ben hem gaz sorunu hem ishal hem bulantı. Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Sen nasılsın?
bende varım kısmetse 2. bebeği düşünüyorum ama kasımda hamiş olmayı çookkkk istiyorummm inşallah bütün isteyenler kalır bu ay
Merhabalar.
3-5 aydır denemelerimiz var ama bu ay da treni kaçırdım ben
1 kızım var ama daha hiç hayatımda genel muayene olmadım korkudan. Ama artık önümüzdeki hafta doktora gidicem.
Kısmet artık Kasım ayına. 20 Kasım için benide yazarsanız sevinirim.
Ben senin ne amaçla yaptığını ne hissederek biliyorum.dedim ya büyütülecek bir mesele değil zaten.
Bende sadece kasıklarımda gaz problemi var.Onun dışında bugün böööle pek bir rahatlık var üstümde niyeyse.a.s
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
Maşallahyanlış saymadıysam 27 kişiyiz şimdilik.Yaşasın en az 27 bebiş haberi gelir inş.:Saruboceq:
aysellim testi ne zaman yapacağına karar verdin mi?
Canım bugünlerde yapmayı düşünüyorum çok meraklıyım. Ama hamiş olsam da çıkmaz diye düşünğyorum daha erken sanırım.
Supreme hoşgeldin canımm
Canım bugünlerde yapmayı düşünüyorum çok meraklıyım. Ama hamiş olsam da çıkmaz diye düşünğyorum daha erken sanırım.
Supreme hoşgeldin canımm
Kızlar dün başıma geleni anlatayım.Öğleden sonra biraz dışarı çıktık.Gelirken yolda canım ıspanak istedi.Aldık geldik eve.Nasıl bir uyku geldi.Hadi biraz yatalım dedim.Ben salonda uyumak istedim güneş vuruyordu sıcacık eşimde orası çok sıcak ben küçük odada yatıcam dedi.uyudum kalktım baktım heryer karanlık.bir de misafir gelecekti eyvah dedim saat kaç.Ama her yerim ağrıyordu dizim belim.Eşimi uyandırdım "ya hiç halim yok şu ıspanakları yıkasanda pişiversen"dedim."olur "dedi.Kalktı mutfağa gitti ıspanakları yıkamaya başladı.Ben de tekrar salona gittim uzandım.Sonra gözlerimi bir açtım.Karanlık yine.İçeri bir gittim eşim küçük odada uyuyor.Işığı açtım "ıspanak pişti mi?"dedim. "ne ıspanağı kalkınca yaparım demiştin"dedi. "ee kalktım sana sen yap dedim sen de yıkıyordun" dedim. "yooo öyle bir şey olmadı" dedi.Meğer rüya görmüşümkaydirigubbakcemile3.
Evet çok erken ama herkese günaydıın..
Geçmiş olsun canım. Olsun bu ay inş. hayırlısı olur. Hepimiz için ;-) Dr. banada verir heralde.