Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben kullanıyorum ama inş bırakacam diyorum amaaa bilmiyorum.geçen ay mide bulantısı yaptı herhalde hamileyim diye düşündüm ama bişey cıkmadı herhalde psikolojikmiş

canım kasıklarımdaki gazdan başka bir değişiklik yok bende.Ama zaten eğer bebişim benimleyse bile bu hafta 3. haftamız olmuş olur ve bu haftada belitiler olmazmış.İştahsızlığın aksine adet olacağım zaman olduğu gibi iştahım açıldı benim.Canım sürekli bir şeyler istiyor.Galiba belirtiler adet gecikmesi olduğu dönemde yavaş yavaş başlıyor.

sebincim bende onu merak ediyorum, herkes farklı şeyler hissediyo galiba. Kimi ilk haftadan başlayıp midem bulanıyıo diyor, kimi de ilk ay bişey anlamadım diyor. Bide regl ve hamilelik belirtileri okadar benziyoki. Ya tutarsa ?? diyorum

bende sizler sayesinde bırakacağım.kafama yazacağım bizim kızlar içmiyor diye kendimi şartlandıracağım

ama geçen ay midem bulanmıştı bu ay hiç bişey yok zamanımda az kaldı 3 kasım

tamam ne güzel işte, stress yapma. Özellikle regl öncesi sterss yapmaması gerekiyomuş bebek isteyen kadınların. Ya neden bebiş olmasınki zamanı var o zaman gelince hepimizin olucak inşallah. Ve inşallah kasım ayıdır bizim için bu zaman

selam kızlar
pazartesi sendromu yaşıyorum eve gitmek istiyorum yatmak istiyorum:bbo:
hafta sonum çok güzel bir o kadar yorucuydu
siz neler yaptınız bakayım akşam girdim topikte kimsecikler yoktuhihoyyyt

tamam ne güzel işte, stress yapma. Özellikle regl öncesi sterss yapmaması gerekiyomuş bebek isteyen kadınların. Ya neden bebiş olmasınki zamanı var o zaman gelince hepimizin olucak inşallah. Ve inşallah kasım ayıdır bizim için bu zaman

gecen ay çok stresliydim bu ay okadar değilim kendimi öyle hazırlıyorum bakalım

Canım iyileştim mi bende bilmiyorum grip olacak g,biydim. Dünden beri de hem gaz var hem ishal var hem de bulantı var yine iyi değilim havalrdan neden bilmiyorum hiç böyle olmamıştım

Canım iyileştim mi bende bilmiyorum grip olacak g,biydim. Dünden beri de hem gaz var hem ishal var hem de bulantı var yine iyi değilim havalrdan neden bilmiyorum hiç böyle olmamıştım

doktorada gidemezsin şimdi ah canım bari bitkisel çay falan hazırla bari kendine dikkat et tatlım

X