- Konu Sahibi alaycikus67
hoşbulduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk
Ben bugün doktora gideceğim kızlar. Bi stres bastı niyeyse :)
İlk bebeğim olacak kısmet olursa, hamilelik öncesi folik asit içmek gerekiyormuş, onu soracağım genel bir kontrol olsun bakalım:)
merhaba kizlar bende allah nasip ederse kasimda hamile kalmak istiyorum.bir oglum var 3 yasinda gecen yil oglum 2 yasndayken kürtaj oldum simdi tekrar istiyorum yasim 26 cokta gecikmesin ist. rabbim hepinizin elini doldursun hayirli evlat versin insallah.hepinizden güzel haberler almak istiyorum.
günaydın herkese gerci bu saatte kimse yoktur ama.bende ocak ayında düşüğüm oldu.haziranda hamile olmak istedim kontrole gittim.dr 3 ay folik asit önerdi.kullandım.sonrada başka tahliller falan derken bu aya kaldık.nasib olursa 3 kasımsende hayırlısıyla iyi haberler alırsın.folik asit kullanmanı tavsiye ederim
evet canim yaa bende 3 kasimi bekliyorum ama gecen daha dogrusu dun basima bisey geldi adet oldugum ilk gunden bu senelere kadar hic boyle bisey olmamisti cok sasirdim...sabah tualete gittigimde peceteyle kontrol ettim bide ne goreyim kahverengimi desem kan rengi mi desem akinti geldi kan gibiydi ama tam kirmizi degildi degisik biseydi kahveyle kirmizi arasi desek dogru olur sanirim sasirdim bu neyin nesi simdi daha adete 9 gun var...uzgunum dedim cunku dun degil onceki gun 36.6 cikmisti dun neden dusuk cikti 36.5 cikti anlamadim...yerlesmemidirki acep bide dun tramvaya yetisicem diye kosarken belirgin bi sekilde tam kasikda degilde biraz daha ortaya dogru ama sol tarafda bi kramp hissettim bu neden olmus olabilir acep supheli ilk iliski 14 ekimde olmustu 10 gun sonra yerlesme olmus olabilirmi???
bide sali gunu sinavim var demistimya daha once carsiya gittim bugun makyaj esyalari fln aldim guzel gorunmem gerek cunku bunlar bakiolar sinava nasil gelmis yaptigi ise saygisi varmi karsisindakilere onem verip duzgun giyinip gelmismi diye yeni bi kiyafet ve makyaj esyalari aldim neyse konuya gelim sabah boyle olunca acaba olabilirmi diye kafama taktim uzun uzun hamislik testlerine baktim baktim baktim alsammi almassammi yaparsam erkense negatif cikar uzulurum sinavim var moralim bozulur dedim zorla kendimi surukleyerek almadan ciktim,,,
hee bisey daha yazcaktim unuttum bak ilk tualete gittigimde iste boyle renkte akinti geldi sonra bikac saat sonra ikinci kez tualete gittigimde siz sut kesigi diyosunuz ya banada ay biraz tuaf olcak kusura bakmayin ama ona benzettim ben hani bebeklere eskiden anneler yapardiya su muhallebisimi pirinc unuylami ne bi muhallebi yaparladi pelte gibi hani ne beyazdir ne krem rengi oyle bi akinti geldi benden sonra ucuncu kez gittigimde coook belli belirsiz kan gibi akinti geldi anlamadim gitti yaa,,,icime kurt dustu
Benimde 14 gün kaldi ama hicbi belirtim yok sadece cok fazla gaz problemim var 3-4 gündür. Baska hicbisi yok sanki. Ama yinede ümitliyim insallah olacak.
Ben bugün doktora gideceğim kızlar. Bi stres bastı niyeyse :)
İlk bebeğim olacak kısmet olursa, hamilelik öncesi folik asit içmek gerekiyormuş, onu soracağım genel bir kontrol olsun bakalım:)
merhaba kizlar bende allah nasip ederse kasimda hamile kalmak istiyorum.bir oglum var 3 yasinda gecen yil oglum 2 yasndayken kürtaj oldum simdi tekrar istiyorum yasim 26 cokta gecikmesin ist. rabbim hepinizin elini doldursun hayirli evlat versin insallah.hepinizden güzel haberler almak istiyorum.
benimki 30 eylül
Kızlar günaydınnnnnn;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. sebin, tek0633, supremeeeeeeee günaydınlar
günaydın canımopuyorumnanaktan
Hemen bitti öğleden önce evi toprladım.Sonra biraz dışarı çıktık.hava çok güzeldi.akşam üzeri eve gelince biraz yattım uyudum.akşam da misafirim geldi yinezemuszemus
Bu arada aysellimcim ben eylül ve ekimde çift çizgi görmek isteyenler topiğine katılmıştım senin topicten önce.cuma akşam bir bakayım ordakilerde gelişme var mı dedim.Bizim topic ile igili yazışma olmuş.Birisi kasımda çift çizgi görmek isteyenler diye topic açılmış görüdünüz mü.çakma çift çizgi" .Birisi de "amaan boşver onları" gibi bir şey demişçaslında o kızlarla yazışmıştım ben çok iyi kızlar ama niye öyle dedi bilmiyorum.Sanırım yanlış anladılar.Senin taklit etmek amacıyla açtığını falan mı düşündüler bilmiyorum.Senin öyle bir amacın olmadığını kendi sonucunu kasımda öğreneceğin için bu topiği açtığını biliyorum.Büyütülecek bir mesele değil ama onlar yanlış anladığı için biraz üzüldüm.
Bu arada sen çok mu hastasın gülüm?