- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
canım benim insana ne kadar moral veriyorsun bi tanesin sen. beni de yazın o zaman listeye. adet tarihim 20 kasım hadi hayırlısı....kaydirigubbakcemile3
kızlar benide ekleyin 3 kasım bende ikinci defa anne olmak istiyorum.allah hepimizi muradına hayırlısıyla erdirsin.
geçmiş olsun canımçok zor bir durum ama allah sabrını veriyor. Benm yaklaşık 2 ay olacak aslında doktor korunma vermedi ama ben toparlanmak istedim biraz darmadağın olmuştum psikolojimi toplamak için dikkat ettik. Benım 4 aylıktı bebişim normal dogumla aldılar benden. 2 tane uzmanda 1 ay dikkat et yeter dediler öyle 3 ay 6 ay demediler.Bugunde muayene eti iyice rahmimi sorun yok toparlamış yumurtalıklarında temiz dedi.
ben de 3 kasımı bekliyorum.hatta aysellim ve saansli da.kaydirigubbakcemile3
saol canım sanada gecmiş olsun benimde bebişim 20 haftalıktı ve bendende normal dogumla aldılar kızımı bende hemen kactım istanbuldan annemlerin yanına gittim güzel bir tatil yaptım kafamı toparladım ve bu ay başladım işte bebek yapma girişimlerine bal tarcın çörek otu karışımını içtim ve ilk defa 7 senelik evliyim yumurtlamamı hissettim inandım saglıklı bir bebegim olacagına kızıma kardeş verecegime ve Allahıma dua ediyorum cinsiyet önemli degil Allahım saglık ver cok yıprandım gecen sefer inşallah seninle aynı zamanlarda hamiş haberimizi alırızda kendimizi bebeklerimizle avutur yaşadıklarımızı hiç yaşanmamış sayarız Allahım bana sana ve tüm isteyenlere versin inşallah öpüyorum canım