- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- Konu Sahibi alaycikus67
sorma ya.iki çizim yapıyorum 4 cümle yazıyorum kaydirigubbakcemile3
Ama cumartesi bitmek bilmiyor ki:bbo: Evime gideyimde ayaklarımı uzatayım istiyorum. Çok muistiyorum:a015:senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma ya.iki çizim yapıyorum 4 cümle yazıyorum kaydirigubbakcemile3
Ama cumartesi bitmek bilmiyor ki:bbo: Evime gideyimde ayaklarımı uzatayım istiyorum. Çok muistiyorum:a015:senağlama
yaa kızlar çok tşkler geçtiğmiz adetim 10eylülde başladı bugün adetimin 15.günü tam yumurtlama vaktı adetim bittiğinden beri gün aşırı çalıştık sabah çatladığını görünce hemen bugün çalıştık :jeyyar: kızlar çok dua edin nolur cvplar içinde tşkler
walla ya.eve gitsek.ıııggghhhh daha 2.5 saat var.akşama çaya misafirim var.artık yarın dinlenirim dicem ama hava da güzel yarın gezmeye gideriz belki.yarın akşam da misafir var. amaaan ne zaman dinlenicez biz yaw.Orda hava nasıl?
Burda da çok güzel güneşli hava var inşallah yarında bu kadar güzel olur. Eşim dalışa gitti az önce aradı akşam evde biraz yalnız kalacam en iyisi biraz dolaşayım da alışveriş yapayımsırnaşık şeydelikafadulden
Canım sana iyi akşamlar görüşmek üzereopuyorumnanaktan
hımmm aramızda kırmızı kartı gören ilk sen oldun ama bitanem bu Kasım ayında çift çizgi görmicen anlamına gelmez ki.Bak şimdi bir kaç gün dinleniyorsun ve yeni maçlara hazırlanıyorsun.Okiş?sakın canını sıkıp stres yapma kendine.Hele yavaş yavaş müjdeli haberlerimiz de gelmeye başlasın bak o zaman daha bi mutlu olucaz hep beraber.Beklediğin yeni tarihi de bildir ki listeyi düzeltelim.
canım kasımda beklediğin tarihi de söyle seni de ekleyelim listeye.aysellim arkadaşımızın listesi var.sen yine de yumurtladım bitti diye düşünme.çalışmaya devam et.Bazen geç döllenme gibi şeyler olabiliyormuş.
Merhaba arkadaşlar kasım ayında çift çizgi görmek ve temmuz annesi olmak istiyorum. İlk bebeğimiz olacak o yüzden olsun istiyorum bu ay:Saruboceq: