Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ama cumartesi bitmek bilmiyor ki:bbo: Evime gideyimde ayaklarımı uzatayım istiyorum. Çok muistiyorum:a015:senağlama

walla ya.eve gitsek.ıııggghhhh daha 2.5 saat var.akşama çaya misafirim var.artık yarın dinlenirim dicem ama hava da güzel yarın gezmeye gideriz belki.yarın akşam da misafir var. amaaan ne zaman dinlenicez biz yaw.Orda hava nasıl?

yaa kızlar çok tşkler geçtiğmiz adetim 10eylülde başladı bugün adetimin 15.günü tam yumurtlama vaktı adetim bittiğinden beri gün aşırı çalıştık sabah çatladığını görünce hemen bugün çalıştık :jeyyar: kızlar çok dua edin nolur cvplar içinde tşkler

yaa kızlar çok tşkler geçtiğmiz adetim 10eylülde başladı bugün adetimin 15.günü tam yumurtlama vaktı adetim bittiğinden beri gün aşırı çalıştık sabah çatladığını görünce hemen bugün çalıştık :jeyyar: kızlar çok dua edin nolur cvplar içinde tşkler

canım kasımda beklediğin tarihi de söyle seni de ekleyelim listeye.aysellim arkadaşımızın listesi var.sen yine de yumurtladım bitti diye düşünme.çalışmaya devam et.Bazen geç döllenme gibi şeyler olabiliyormuş.

walla ya.eve gitsek.ıııggghhhh daha 2.5 saat var.akşama çaya misafirim var.artık yarın dinlenirim dicem ama hava da güzel yarın gezmeye gideriz belki.yarın akşam da misafir var. amaaan ne zaman dinlenicez biz yaw.Orda hava nasıl?

Burda da çok güzel güneşli hava var inşallah yarında bu kadar güzel olur. Eşim dalışa gitti az önce aradı akşam evde biraz yalnız kalacam en iyisi biraz dolaşayım da alışveriş yapayımsırnaşık şeydelikafadulden

Burda da çok güzel güneşli hava var inşallah yarında bu kadar güzel olur. Eşim dalışa gitti az önce aradı akşam evde biraz yalnız kalacam en iyisi biraz dolaşayım da alışveriş yapayımsırnaşık şeydelikafadulden

dur ben de geleyim de beraber gezelim.kaydirigubbakcemile5

canım misafirlere dışarıda birşeyler ısmarlarız yeni usül misafirlik. k.k. usülü misafirlikkaydirigubbakcemile3

ben onları unutmuşum kaydirigubbakcemile3. bak iyi fikir seninki de.hay aklınla bin yaşa.hakikaten bugün saat geçmek bilmiyor.Bir de gece geriye alınacak galiba di mi?

hımmm aramızda kırmızı kartı gören ilk sen oldun ama bitanem bu Kasım ayında çift çizgi görmicen anlamına gelmez ki.Bak şimdi bir kaç gün dinleniyorsun ve yeni maçlara hazırlanıyorsun.Okiş?sakın canını sıkıp stres yapma kendine.Hele yavaş yavaş müjdeli haberlerimiz de gelmeye başlasın bak o zaman daha bi mutlu olucaz hep beraber.Beklediğin yeni tarihi de bildir ki listeyi düzeltelim.

canım benim insana ne kadar moral veriyorsun bi tanesin sen. beni de yazın o zaman listeye. adet tarihim 20 kasım hadi hayırlısı....kaydirigubbakcemile3

canım kasımda beklediğin tarihi de söyle seni de ekleyelim listeye.aysellim arkadaşımızın listesi var.sen yine de yumurtladım bitti diye düşünme.çalışmaya devam et.Bazen geç döllenme gibi şeyler olabiliyormuş.

beklenen adet tarihim 6 kasım ama inş. olmam

kızlar benide ekleyin 3 kasım bende ikinci defa anne olmak istiyorum.allah hepimizi muradına hayırlısıyla erdirsin.

X