- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
yok gülüm korkma o güzel meleği kollarına alınca bütün derdin çektiğin sancılar unutuluyor hele bide emzirince senin bütün dünyan oluyor o melek allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu:Saruboceqpuyorumnanaktan
Amanıııın yoksa ablam hamileliğinden faydalanarak bizi kullandı mı?Bak sen şu işe.Ama olsun yine de onu çooook seviyorum.opuyorumnanaktan
Evet ben de kolay hamile kalınıyo sanıyodum.Aklım çıkardı bir kaza olacak diye.Şimdi ise bütün uğraşlarım kazaya sebebiyet vermek için kaydirigubbakcemile3
Güzel duygular değil mi? hasretle anlatıyorsun:ecrin_bebek: darısı başımıza
aminnnnnnnn canım inşallah allahım size de bu duyguyu biran önce tattırır inanaın bir anne için değişilmeyecek bir duygu
hep annelerimiz anne olunca anlarsınız derya gerçekten annemi daha iyi anlıyorum artık
Her güzelliğin tadı farklıdır ama anneliğin güzelliği çok daha farklıdır. her anlatan öyle güzel şeyler anlatıyor ki bebişim olsun istiyorum. gelsin içimi doldursun sonra kucağıma alayım öpüp koklayayım istiyorum.
tek0633 güzel kızın kaç yaşında?o kardeş istiyor mu?
arkadaşın çok haklı bende bir yıl korunmuştum sonra kızıma hamile kaldım beklemenin anlamı yokmuş meleklerle hayat daha başka evin neşesi onlar:Saruboceq::CüvCüv:
inşallah canım güzel düşün çalışmaları elden bırakma kafaya da takma dualarınıda eksik etme inşallah allah duyar sesini bu ay göbüşüne gelir bebeğin
İnş. Rabbim seni 2. kez anne onu da abla yapar.
kızlar bişi sorcam ben yumurtlamamı anlayamıyodum dün bana beyaz şeffaf akıntı olcak uzuycak dediler benimde dün gece kasıklarım çok ağrıdı sabah kalkınca akıntım geldi dedikleri gibi beyaz şeffaf ve uzuyodu şimdi ben dün gecemi yumurtladım bugünmü biz dün gece çalışmadık bide yumurtlama dönemi kaç gün sürüyor bilgi verirseniz sevinirim tşkler
kızlar bilen yokmu
kızlar bilen yokmu
kızlar bişi sorcam ben yumurtlamamı anlayamıyodum dün bana beyaz şeffaf akıntı olcak uzuycak dediler benimde dün gece kasıklarım çok ağrıdı sabah kalkınca akıntım geldi dedikleri gibi beyaz şeffaf ve uzuyodu şimdi ben dün gecemi yumurtladım bugünmü biz dün gece çalışmadık bide yumurtlama dönemi kaç gün sürüyor bilgi verirseniz sevinirim tşkler
Kızlar bugün geçmek bilmedi sizlerde olmasatdınız çok sıkılırdım galiba iyi ki varsınızopuyorumnanaktan