Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Güzel duygular değil mi? hasretle anlatıyorsun:ecrin_bebek: darısı başımıza

Amanıııın yoksa ablam hamileliğinden faydalanarak bizi kullandı mı?Bak sen şu işe.Ama olsun yine de onu çooook seviyorum.opuyorumnanaktan

ah ablalar sevilmezmi allahım sağlıklı ömür versin onlara benimde bir ablam var uzakta çok seviyorum onu

Evet ben de kolay hamile kalınıyo sanıyodum.Aklım çıkardı bir kaza olacak diye.Şimdi ise bütün uğraşlarım kazaya sebebiyet vermek için kaydirigubbakcemile3

Evet aynı durumdayız. Bizde istemeden önce çok dikkat ederdik sonra istemeye başlayınca gün saymaya başladık. Çok farklı bir şey bu gebelik durumu. Aman hepimizin kasım ayında yüzü gülsün :CüvCüv:

Güzel duygular değil mi? hasretle anlatıyorsun:ecrin_bebek: darısı başımıza

aminnnnnnnn canım inşallah allahım size de bu duyguyu biran önce tattırır inanaın bir anne için değişilmeyecek bir duygu
hep annelerimiz anne olunca anlarsınız derya gerçekten annemi daha iyi anlıyorum artık

İş arkadşım yeni doğum yaptı 3,5 yıllık evliydi. dedi ki aysel bu kadar güzel duygu olduğunu bilseydim bu kadar beklemezdim

Her güzelliğin tadı farklıdır ama anneliğin güzelliği çok daha farklıdır. her anlatan öyle güzel şeyler anlatıyor ki bebişim olsun istiyorum. gelsin içimi doldursun sonra kucağıma alayım öpüp koklayayım istiyorum.

arkadaşın çok haklı bende bir yıl korunmuştum sonra kızıma hamile kaldım beklemenin anlamı yokmuş meleklerle hayat daha başka evin neşesi onlar:Saruboceq::CüvCüv:
inşallah canım güzel düşün çalışmaları elden bırakma kafaya da takma dualarınıda eksik etme inşallah allah duyar sesini bu ay göbüşüne gelir bebeğin

korunur kırmızılara bulandım dedin gittin.tatlım nerdesin?Yeni tarihini söyledin mi?

tek0633 güzel kızın kaç yaşında?o kardeş istiyor mu?

6 yaşına yeni girdi teyzesi hemde nasıl istiyor hemen hemen hergün soruyor anne bebek varmı nezaman karnında bebek olacak kardeşim olsun ben bakarım ona diyor bende kardeşsiz kalmasın istiyorum hayırlısı tabi

bende bir yıla yakın korundum keşke korunmasaydım dedim her ay kırmızıları görünce. Bu ay umutluyum hep güzel düşünüyorum.
hepimizin yüzü gülsün istiyorum

kızlar bişi sorcam ben yumurtlamamı anlayamıyodum dün bana beyaz şeffaf akıntı olcak uzuycak dediler benimde dün gece kasıklarım çok ağrıdı sabah kalkınca akıntım geldi dedikleri gibi beyaz şeffaf ve uzuyodu şimdi ben dün gecemi yumurtladım bugünmü biz dün gece çalışmadık bide yumurtlama dönemi kaç gün sürüyor bilgi verirseniz sevinirim tşkler

kızlar bilen yokmu

tatlım yumurtlama zamanından 3 gün önce ve 3 gün sonrası hamile kalmak için elverişli günlerdir. sanırım sen dün akşam yumurtladıgını düşünüyorsun... bu 1 hafta gün aşırı fik fik yapın. inşallah meleğin gelir canım...

Kızlar bugün geçmek bilmedi sizlerde olmasatdınız çok sıkılırdım galiba iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

Canım muhtemelen sabaha doğru yumurtladın.Adetinin ilk günü yumurta gelişmeye başlıyor.28 günde bir adet olan bir bayanda 14. gün yumurtlama oluyor.Düzenli adet görmüyorsan bu gün değişebilir.Gelişen yumurta çatlayıp fallop tüplerine doğru ilerliyor.ılla o anda ilişkiye girmen şart değil. 1-2gün önce ya da hemen o gün ilişkiye girmiş olsanda olur.Çünkü spermler 72 saat yaşar.Yumurtada 20 saat falan.Ama tabi ne kadar sık ilişkiye girersen yumurtanın çatladığı anda spermle karşılaşma şansı o kadar yüksek olur.Bence bu gece çalışınkaydirigubbakcemile3. Belki de öyle hemen hop diye çatlamıyodur.yani şu anda da yumurtluyor olabilirsin.Mesela benim tarif ettiğin akıntım 2-3 gün sürer.o aralarda çalışmak lazım.umarım yardımcı olabilmişdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…