- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.141
amin canım sağlıklı olduktan sonra oooo 10 tane bile yaparız :roflol:
evet yep yeni umutlar ile ben geldim kizlar. aysellim ekle lütfen listeye 2 aralik canim.
evet ben de bu ikilem yüzünden istemiyorum babaanne baksın.Zaten babaanneyle her şeyimiz çok farklı.Doğumdan sonra bile istemiyroum yanımda kalmasını. :S:Saruboceq:çok zor benim kızıma 4 senedir babaanne bakıyor çok güzel bakıyorlar ama olmuyo işde sürekli problem yaşıyorum çocukla çünki ben başka öğretiyorum babaanne başka çocukta napıcanı şaşırıyo en doğrusunu yapmışsın bebeğin büyüsün okul çağına gelince çalışmayı düşün bence
hoşgeldin şekerim Allah sana saglık versin önce bebiş olur zaten sıkma canını, ya en azından normal adet olabiliyosun bunada şükür (=
Ama merak ediyorum neler olmuş bitmiş.Böyle bile olayları takip edemiyorum.Sabah okumaya başladığımda bebişkomu hamile sanıyodum.ona göre yazdım.bi ilerledim baktım meğer değilmiş.sonracıma yeni gelenler gidenler.yoğun bir trafik.Bu arada kızlar galiba ben dün çantamdan telefonumu çaldırdım senağlama.evev gittiğimde çantamda bulamadım.ofiste unuttum sandım sabah burdada bulamadım
canım ya ben rahim filmi çektirmedim ama diger topiclerde çektiren arkadaslar var. Aşılama içinde hayırlısı olsun, ne zaman başlıcaksınız tedavine
yaaa benim tarihim bilem yok senağlama.kırmızı giydim bugün belki kırmızıların gelmesi kolay olur dedim ama yine yok yine yok
Hadi yaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun ya.aradığında çalıyor mu tel.Belki koltuk arasına fln girmiştir.Ya da arabanın koltuğundadır belkide.Ben genelde arabada düşürüyorum koltuk arasına da :)Ama merak ediyorum neler olmuş bitmiş.Böyle bile olayları takip edemiyorum.Sabah okumaya başladığımda bebişkomu hamile sanıyodum.ona göre yazdım.bi ilerledim baktım meğer değilmiş.sonracıma yeni gelenler gidenler.yoğun bir trafik.Bu arada kızlar galiba ben dün çantamdan telefonumu çaldırdım senağlama.evev gittiğimde çantamda bulamadım.ofiste unuttum sandım sabah burdada bulamadım
hoşgeldin şekerim Allah sana saglık versin önce bebiş olur zaten sıkma canını, ya en azından normal adet olabiliyosun bunada şükür (=
canım hoşgeldin tatlım tarihini verirsen listeye ekleyeyim hemen.[
son adet tarihim 5 kasım canımm çok sağollll
Dur canim, bekle biraz daha. insallah bebisin göbisindedir. belki cikar bikac gün sonra tst yaptir cnm.
Hadi yaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun ya.aradığında çalıyor mu tel.Belki koltuk arasına fln girmiştir.Ya da arabanın koltuğundadır belkide.Ben genelde arabada düşürüyorum koltuk arasına da :)
İnşallah bulursun ya inşallah çıkar ortaya hemen.:1shok:işin kötüsü şarjım bitmek üzereydi.aradım kapalı.ya şarjım bitti ya da kapatıldı.eve gidince tekrar bakıcam her yere
EVET BEBİŞKOM ÜZÜLMEK HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
SUPREMEM VALLA BENDE K.VALİDE BAKMA İŞİNE KARŞIYIM AMA YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK MAALESEFİşimi bırakma şansım SMMM stajı yaparken bırakmam yanlış olur idare edecez bakalım tatlım.
sebinim geçen yaz bende telefon kaybettim savcılığa başvurdum ama 1 yıldan beri ses yok giden gidiyor yeter ki canımız sağolsun bitanem
yaaa benim tarihim bilem yok senağlama.kırmızı giydim bugün belki kırmızıların gelmesi kolay olur dedim ama yine yok yine yok